Nokia toimittaa verkkolaajennuksen Ethiopian Telecommunication Corporationille Etiopiaan


Sopimuksen arvo on noin 23 miljoonaa euroa
 
Ethiopian Telecommunications Corporation (ETC) on valinnut Nokian toimittamaan sen GSM/GPRS-verkkolaajennuksen. Sopimuksen arvo on noin 23 miljoonaa euroa.
 
Sopimuksen mukaan Nokia toimittaa ETC:lle GSM/GPRS- runko- ja radioverkkolaitteita laajentamaan verkkokapasiteettia ja -peittoa Addis Abeban alueella sekä tärkeimmillä teillä Millen kaupungista Awashin ja Dessien kaupunkeihin ja Djiboutin rajalle.
 
Lisäksi Nokia toimittaa ETC:lle Nokia NetAct(TM) -verkon- ja palvelujen hallintaratkaisun laajennuksen, sekä Nokia Connect eRefill -ratkaisun, jonka avulla voi tekstiviestitse tilata täydennystä prepaid-liittymään.
 
Toimitukset aloitetaan helmikuussa ja verkkolaajennus valmistuu toukokuussa.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
 
Lisätietoja:
 
Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 050 364 7986
sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puhelin: 07180 34900
 
www.nokia.fi