Muutoksia Keskon tytäryhtiöiden hallituksiin


Ruokakesko Oy:n, Rautakesko Oy:n ja Maatalouskesko Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi sekä Keswell Oy:n hallituksen jäseneksi ja puheenjohtajaksi on tänään pidetyissä yhtiöiden ylimääräisissä yhtiökokouksissa valittu 1.3.2005 alkaen samana päivänä tehtävänsä Kesko Oyj:n toimitusjohtajana ja Kesko-konsernin pääjohtajana aloittava KTM, VT Matti Halmesmäki.
 
Kesko-konsernin hallintoperiaatteiden mukaisesti Ruokakesko Oy:n, Rautakesko Oy:n, Maatalouskesko Oy:n ja Keswell Oy:n hallitusten puheenjohtajana toimii Keskon pääjohtaja. Yhtiöiden hallituksiin ei tehty yhtiöiden ylimääräisissä yhtiökokouksissa muita muutoksia.
 
Tytäryhtiöiden hallitusten tärkeimpiä tehtäviä ovat yhtiön strategian, toimintasuunnitelman ja budjetin laatiminen sekä investoinneista, yritysostoista ja vastuusitoumuksista päättäminen Kesko Oyj:n hallituksen määrittelemien ohjeiden rajoissa. Kesko-konserni koostuu emoyhtiö Kesko Oyj:stä ja sen tytäryhtiöistä.
 
Tytäryhtiöiden varsinaisissa yhtiökokouksissa 26.3.2004 valittujen hallitusten kokoonpanoista on tiedotettu samana päivänä pörssitiedotteella. Hallitusten kokoonpano on Keskon Internet-sivuilla osoitteessa www.kesko.fi > Konserni > Hallinto ja johto.
 
Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Erkki Heikkinen, puh. 01053 22721.
 
 
 
KESKO OYJ
Konserniviestintä
 
 
Erkki Heikkinen
viestintäjohtaja
 
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet