Nokia toimittaa TETRA-verkon Abu Dhabin poliisille


Nokia on saanut sopimuksen ammattikäyttöön tarkoitetun TETRA-verkon toimittamisesta Abu Dhabin poliisille Yhdistyneisiin Arabiemiraatteihin. Avaimet käteen -verkkotoimitus on osa Arabiemiraattien sisäministeriön viisivuotista suunnitelmaa maan poliisivoimien toiminnan kehittämiseksi.
 
Abu Dhabin poliisivoimien uusi verkko, Policom, perustuu TETRA-teknologiaan, joka on avoin, viranomaiskäyttäjien tiukkoihin vaatimuksiin suunniteltu radioverkkostandardi. Valmistuttuaan verkko kattaa koko Abu Dhabin.
 
Nokia toimittaa Abu Dhabiin kokonaisratkaisun, johon kuuluvat Nokia TETRA-runkoverkko, yli sata Nokia TB3 TETRA -tukiasemaa, suuri määrä käyttöpaikkoja, keskitetty Nokia NetActTM for TETRA -verkonhallintaratkaisu ja laaja valikoima palveluita. Sopimukseen kuuluu myös merkittävä määrä Nokian TETRA-päätelaitteita.
 
Nokia on maailman johtava TETRA-verkkojen ja -päätelaitteiden toimittaja. TETRA-verkko on ammattikäyttöön tarkoitettu digitaalinen radiopuhelinverkko, joka tarjoaa useita erityisominaisuuksia, kuten huippuluokan turvallisuus, nopeat ryhmäpuhelut, puheluiden priorisointi, hätäpuhelut sekä viesti- ja pakettidatapalvelut. Nokialla on vankka kokemus useamman keskuksen TETRA-verkkojen toimittamisesta ja toteuttamisesta niin, että TETRA-palvelut ovat käytössä saumattomasti ja yhdenmukaisesti kaiken kokoisissa, myös maanlaajuisissa verkoissa.
 
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia  tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia, Networks
Viestintä
Puhelin: 07180 38195
Sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puhelin: 07180 34900
 
www.nokia.fi
www.nokia.com
www.nokia.com/tetra