CenE Bankiers wordt grotendeels Van Lanschot


 
  • Van Lanschot voegt kantoren Utrecht samen
  • Van Lanschot Utrecht grootste kantoor
  • Naam CenE Bankiers blijft exclusief voor Gezondheidszorg
 
Op 1 oktober zal het grootste deel van CenE Bankiers verder gaan onder de naam F. van Lanschot Bankiers. Het kantoor van Van Lanschot in Utrecht verhuist naar het huidige kantoor van CenE Bankiers. Hiermee wordt kantoor Utrecht het grootste kantoor van F. van Lanschot Bankiers. CenE Bankiers gaat zich exclusief richten op de gezondheidszorg.
 
Na de overname van CenE Bankiers door Van Lanschot is er hard gewerkt aan de integratie van de twee banken. Met ingang van 1 oktober zal de naam CenE Bankiers grotendeels komen te vervallen. De meeste relaties zullen hun bank dan verder zien gaan onder de naam Van Lanschot Bankiers. Cliënten kunnen blijven rekenen op dezelfde persoonlijke dienstverlening van hun kantoor in Utrecht. Desgewenst kunnen zij ook gebruikmaken van de dienstverlening van één van de andere 31 kantoren van Van Lanschot in Nederland.
 
Het kantoor van Van Lanschot in Utrecht werd, gezien de gestage groei van de bank, langzamerhand te krap voor de gewenste bezetting. Dit kantoor verhuist op 24 september 2005 naar het kantoor van CenE Bankiers. De verschillende afdelingen van beide banken in Utrecht worden daar samengevoegd.
 
In Utrecht zijn tevens gespecialiseerde teams van Van Lanschot ondergebracht op het gebied van Private Banking en Business Banking. CenE Bankiers blijft zich vanuit hetzelfde kantoor richten op haar cliënten in de Gezondheidszorg. Instellingen uit de zorgsector, medisch specialisten en vrije beroepers die werkzaam zijn in de gezondheidszorg kunnen hier terecht voor gespecialiseerde financiële dienstverlening.
 
 
's-Hertogenbosch, 23 september 2005
 
Het persbericht kan gedownload worden via onderstaande link:

Attachments

PERSBERICHT (PDF)