Sparebanken Midt-Norge har inngått forlik med KPMG i Finance Credit-saken


Sparebanken Midt-Norge har i dag inngått forlik med KPMG. Forliket er inngått sammen med flere andre banker, forsikringsselskap og konkursbo til selskap i Finance Credit-systemet. Forliket innebærer at Sparebanken Midt-Norge vil få utbetalt 52,5 mill kroner i oktober 2005. Justert for ikke tapsført del av engasjementet og forventede kostnader, vil Sparebanken Midt-Norge ved oppgjør av forliksbeløpet tilbakeføre tap med ca. 37 mill kroner.
 
Sparebanken Midt-Norge har tatt ut stevning mot et forsikringssyndikat i Lloyds. Sparebanken Midt-Norge er i forhandlinger med dette forsikringssyndikatet om et mulig forlik.
 
 
Trondheim, 26. september 2005
 
 
 
SpareBank 1 Midt-Norge:
Eventuelle spørsmål rettes til :
Adm.direktør Finn Haugan, tlf 900 41 002
  
 
Om oss
 
SpareBank 1 Midt-Norge er regionens ledende finanskonsern. Vi er markedsleder i person- og bedriftsmarkedet og har 58 kontorer i 49 kommuner i tillegg til distribusjon gjennom 15 Bank i Butikk.  Hovedkontoret er i Trondheim. Konsernet har ca. 700 ansatte og omfatter foruten bankvirksomheten, datterselskapene: SpareBank 1 Finans Midt-Norge AS, EiendomsMegler 1 Midt-Norge AS, Allegro Finans ASA. Midt-Norge Regnskap AS.
 
Vårt mål er å være den anbefalte banken for kunder i Midt-Norge, og som lokal og selvstendig sparebank føler vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i regionen.  Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, full produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning. 
 
SpareBank 1 Midt-Norge er en av seks eiere av SpareBank 1 Gruppen AS.
 
Ønskes ytterligere informasjon, besøk vår hjemmeside