Fortis International Wealth Management betreedt markt Midden-Oosten


Mubashir Sheikh, MeesPierson's Managing Director en Regiohoofd Midden-Oosten en Zuidoost-Azië: "Wij zijn erg verheugd met onze fysieke aanwezigheid in het Dubai International Financial Centre, dat zich in snel tempo ontwikkelt tot een belangrijk financieel dienstencentrum voor het Midden-Oosten en het Indiase subcontinent. Door fysiek aanwezig te zijn, geven wij aan dat deze regio zeer belangrijk voor ons is."
 
"Met onze traditie van maar liefst 285 jaar op het gebied van vermogensopbouw, vermogensbeheer en vermogensoverdracht en ons team van  ervaren specialisten hebben wij onze klanten heel wat toegevoegde waarde te bieden."
 
"Ons motto bij MeesPierson is "Time to listen, capacity to act."  En zo doen wij ook zaken. Wij zien ernaar uit om in deze geest onze klanten in de regio van dienst te zijn en hen ondersteuning te bieden met ons internationale netwerk en onze bancaire expertise."
 
Dr Omar Bin Sulaiman, Director General van het Dubai International Financial Centre, heet MeesPierson van harte welkom in het DIFC: "De unieke positie van de Private Bankers van Fortis is in de financiële wereld genoegzaam bekend. Het besluit van Fortis om vanuit het DIFC zijn activiteiten in de regio te ontplooien zien wij als reclame voor onze infrastructuur, de mogelijkheden die wij bieden en ons toekomstpotentieel. Wij zijn ervan overtuigd dat de bank bij ons een perfecte locatie heeft gevonden en dat de aanwezigheid in het DIFC ontelbare kansen op zakelijk gebied in de hele regio zal opleveren."
 
Meer informatie over de activiteiten van de groep en contactgegevens zijn te vinden op www.meespierson.com en www.fortis.com.
 
 
 
 
Fortis Commercial & Private Banking
De business unit Commercial & Private Banking van Fortis is een internationale dienstverlener waar zowel ondernemers en ondernemingen als vermogende particulieren en hun adviseurs graag zaken mee doen. Fortis biedt uiterst geavanceerde oplossingen voor wealth management en estate planning aan vermogende particulieren (vaak ondernemers), hun families, bedrijven en adviseurs. Binnen Fortis werkt de divisie Private Banking & Trust momenteel in een aantal Europese en Aziatische landen onder de merknaam MeesPierson. Er wordt voor EUR 61,5 miljard aan vermogen voor klanten beheerd. Een team van 2800 specialisten wereldwijd geeft advies op maat in alle belangrijke financiële centra in 23 landen. MeesPierson behoort tot de top 15 private banks van Europa.
 
Fortis
Fortis is een geïntegreerde financiële dienstverlener in bankieren en verzekeren. Met een marktkapitalisatie van EUR 31,3 miljard (30/09/2005) en circa 55.000 medewerkers behoort zij tot de 20 grootste financiële instellingen van Europa. In haar thuismarkt, de Benelux, neemt Fortis een toonaangevende positie in met een breed pakket financiële diensten voor haar particuliere, zakelijke en institutionele klanten. Vanuit de expertise in de thuismarkt ontplooit zij haar Europese ambities via groeiplatforms. Fortis opereert ook in geselecteerde activiteiten met een wereldwijd bereik. In specifieke Europese en Aziatische landen maakt zij met succes gebruik van haar knowhow en ervaring in bankverzekeren. Fortis is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, Brussel en Luxemburg en heeft een gesponsord ADR programma in de Verenigde Staten. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com
 
Adres:
Banque MeesPierson BGL S.A.
Dubai International Financial Centre - DIFC
The Gate Building, 5th Floor East
P.O. Box 211104
Dubai, United Arab Emirates
Tel: +971 4 362 1400
Fax: +971 4 362 1499
 
 
 

Attachments

Pdf versie van het persbericht