Uitnodiging - Ahold persconferentie op 29 november 2005


Geachte mediarelatie,
 
Namens Ahold heb ik het genoegen u uit te nodigen voor de persconferentie die op dinsdag 29 november 2005 zal worden gehouden in het nieuwe hoofdkantoor van Ahold, Piet Heinkade 167-173, Amsterdam. Aanvangstijd van de persconferentie is 10.00 uur. U bent vanaf 9.30 uur welkom. De bijeenkomst staat in het teken van de resultaten met betrekking tot het derde kwartaal van 2005 en de bekendmaking van de strategie van U.S. Foodservice.
 
Wij stellen de fotograferende pers graag in de gelegenheid om vlak voor aanvang van de persconferentie gedurende enkele minuten foto's te maken van de Raad van Bestuur. We hechten er tevens grote waarde aan om te benadrukken dat er - mede in verband met het ordelijke verloop van de persconferentie - tijdens deze bijeenkomst geen verdere gelegenheid zal zijn om te fotograferen. We verzoeken u dit vooraf met uw fotoredactie op te nemen.
 
In verband met grote belangstelling verzoeken we u ons uiterlijk maandag 21 november 2005 te melden of u de persconferentie zal bijwonen. Dat kan per e-mail, communications@ahold.com, of telefonisch via nummer 020-509 5343.
 
Met vriendelijke groet,
 
Walter Samuels
Director Media Relations

Attachments

Uitnodiging