Stora Enso lancerer en ny enestående løsning til identificering af varemærker


Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
FIN-55800 IMATRA, Finland
Tel. +358 2046 121
Fax +358 2046 24716
 
PRESSEMEDDELELSE
13 december, 2005
 
Stora Enso lancerer en ny enestående løsning til identificering af varemærker
 
For at udvide produktudvalget af intelligente emballageløsninger, lancerer Stora Enso en helt ny løsningsmodel til varemærkesikring og identificering, som kaldes PackAgent. Løsningsmodellen gør det muligt for samhandelspartnere at spore og identificere produkter gennem hele forsyningskæden. Stora Enso samarbejder med BearingPoint Inc. vedrørende salg, levering og integrering af PackAgentsystemet i Europa og Nordamerika.
 
En effectiv indsats mod ophavsret og piratkopiering er i dag en vigtig faktor, specielt i firmaer, som er aktive indenfor pharma, forbrugerelektronik og medieindustrien. PackAgent løsningen fra Stora Enso tilbyder en avanceret sikkerhed mod piratkopiering og andre ulovlige produktkrænkelser. Løsningen muligøre overvågning og identificering af produkter gennem hele forsyningskæden, fra leverandøren til grossisten, detailhandleren og selve forbrugeren.
Stora Enso har underskrevet en hensigtserklæring for det strategiske samarbejde med BearingPoint, vedrørende salg, levering og systemintegration af PackAgent. Løsningen er baseret på Trackway software, som er udviklet af den Finske softwarespecialistudbyder Stockway.
 
Kompatibel med forskellige indentificeringsteknologier
 
"PackAgent er unik, da det integrerer forskellige identificeringsteknologier i selve emballagen. Løsningen gør det muligt at spore og identificere produkter både på styk niveau og palle niveau. Identificeringen kan baseres på RFID mærker, individuelle stregkoder, som er mulige ved digitalprintning eller andre identifikationsteknologier. BearingPoint er en stærk partner med hensyn til salg, integrering og yderligere udvikling af systemet, "siger Kirsi Viskari, ansvarlig for intelligente løsninger i Stora Enso Consumer Boards. Intelligente løsninger er et af de områder, der er specielt fokus på i Stora Enso Consumer Boards' udvikling af nye emballagekoncepter og løsninger.
 
"BearingPoint er forventningsfulde vedrørende PackAgent løsningen og ser meget frem imod samarbejdet med Stora Enso. Som firma har vi investeret globalt i udviklingen af RFID teknologi og løsninger, og vi ser PackAgent som et tilbud med et klart værdisignal og stort potentiale på forskellige markeder som f.eks. pharma. Piratkopiering er et stort tema hos mange af vore kunder og PackAgent løsningen kan tilbyde en ny måde at bekæmpe denne på. Det er et faktum, at en sådan løsning på produktidentificering, som også kan baseres på individuelle stregkoder, repræsenterer en stor mulighed og køreplan for firmaer, der ikke er parate til RFID, "siger Marko Toivari, leder af den finske forsyningskædegruppe hos BearingPoint.
 
"PackAgentløsningen angriber hovedproblemerne i RFID, da beslutningen om hvor og hvilke produkter, der skal mærkes ofte overlades til leverandøren. Med denne løsning udføres RFID mærkning ved pakning i stedet for ved produktionen af produktet. På grund af FDA`s forskrifter for e-herkomst i US, tilbyder dette en ligefrem håndtering af emnet, siger Brent Proud, leder for BearingPoints Nordamerikanske kommersielleservice RFID løsninger. "PackAgentløsningen kunne gøre det muligt for pharma- og andre producenter i Europa og Nordamerika, at udnytte intelligentidentificering gennem hele forsyningskæden."
 
Omkring BearingPoint Inc.
 
BearingPoint, Inc. (NYSE:BE) er et førende globalt ledelses- og teknologi konsulent firma, der tilbyder strategisk rådgivning, opgaveservice, teknologiløsninger og ledelsesservice til Global 2000 firmaer og regeringsorganisationer. Vi hjælper kunder til at opnå resultater ved at identificere kritiske emner omkring idegrundlag og implementering af nyskabende specialkonstruerede løsninger, som er beregnet til at skabe indtjening, reducere omkostninger samt give adgang til den rigtige information på det rigtige tidspunkt Vores egenudviklet forskningsinstitut, BearingPoint Instituttet viser tydeligt firmaets engagement i analysering og reaktion på emner med et gennemforsket og informeret perspektiv. BearingPoint, som hører hjemme i McLean, Virginia er i de sidste tre år blevet udnævnt til en af Fortunes mest beundrede firmaer i Amerika.
 
Omkring Stora Enso
 
Stora Enso er en integreret skovindustrikoncern, der er verdens førende inden for fremstilling af papir til tidsskrifter, aviser, finpapir, karton til emballage og træprodukter. Stora Ensos omsætning i 2004 udgjorde 12,4 mia. Euro. Koncernen har omtrent 45.000 medarbejdere i mere end 40 lande på fem kontinenter og en årlig produktionskapacitet på ca. 16,4 mio. tons papir og karton. Stora Enso er børsnoteret i Helsingfors, Stockholm og New York.
 
For yderligere information
 
Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
New Business Innovations
Kirsi Viskari, Manager, Intelligent Solutions Tel. +358 20 46 121 Email kirsi.viskari@storaenso.com
 
Stora Enso Consumer Boards
Sanna Heiskanen, Marketing Communications Officer Email sanna.heiskanen@storaenso.com
 
BearingPoint
Anna Salomonsson
Tel. +46 8 410 116 52
 
Link til tekst i PDF format:

Attachments

PDF