Net Insight ökar marknadstäckningen i Sydostasien


Dessa nya avtal bekräftar Net Insights åtagande att erbjuda nätverksutrustning i Sydostasien som levererar 100% tjänstekvalitet med maximalt nätverksutnyttjande för realtidsvideo-, data- och taltjänster. Avtalen inkluderar bolag baserade i Asien såsom Alphatron Asia Pte Ltd., Sanam Technology Inc., Synchronous Communication Corp och Techtel Pty Ltd.
 
"Genom att teckna avtal med dessa återförsäljare ökar vi vår närvaro i Sydostasien väsentligt", säger Tomas Duffy, VD för Net Insight. "Vår genombrottsteknologi och produkter är särskilt väl lämpade för den asiatiska marknaden som är marknadsledande inom avancerad video-, tal- och datakommunikation".
 
De nya återförsäljarna inkluderar:
 
Alphatron Asia Pte Ltd marknadsför utrustning för broadcast- och satellitapplikationer. Alphatron Asia kommer att marknadsföra Net Insight i Singapore, Malaysia och Indonesien.
 
Sanam Technology Inc ("Sanam") är verksamt inom området för broadcasting-system, flygnavigering och elektronisk och medicinsk utrustning i Sydkorea. Sanam kommer att marknadsföra Net Insights produkter i Sydkorea till TV-stationer, kabel-TV- stationer, produktionshus och telekomoperatörer.
 
Synchronous Communication Corp ("Sync") är en leverantör av telekomutrustning, nätverkssystem och telekommunikationstjänster i Taiwan. Sync kommer att marknadsföra Net Insights produkter på marknaden för kabel-TV, digital marksänd TV (DVB-H och DVB-T) och Triple play i Taiwan.
 
Techtel Pty Ltd är verksamt i Australien och Nya Zeeland och säljer och stödjer produkter inom bl a TV, post-produktion samt transmissionssystem för leverans av innehåll via fiber och satellit.
 
För ytterligare information kontakta:
Tomas Duffy, VD, Net Insight AB.
Tel. 08-685 04 00, e-post: tomas.duffy@netinsight.net