Huhtamäki nimittää kokeneen johtajansa vastaamaan Aasia-Oseania-Afrikka-alueen toiminnoista


Huhtamäki on nimittänyt Henk Koekoekin Aasia-Oseania-Afrikka-alueen (AOA) toiminnoista vastaavaksi johtajaksi (Executive Vice President, Asia-Oceania-Africa) 9.1.2006 alkaen. Aiemmin tehtävästä vastannut Tony Combe siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Henk Koekoek on aiemmin työskennellyt Huhtamäen Euroopan joustopakkaus-, kalvo- ja kuitupakkausliiketoiminnan johtajana ja jatkaa Huhtamäen johtokunnan jäsenenä.
 
Henk Koekoek on ollut Huhtamäen palveluksessa vuodesta 1973. Henk Koekoekin laaja kokemus alan teollisuudesta ja Huhtamäestä yhdistettynä vahvaan osaamiseen pakkausteknologioista antaa hänelle erinomaiset edellytykset kehittää AOA-alueen toimintaa. Henk Koekoekin uusi asemapaikka on Sydney Australiassa. 
 
Walter Günter, joka vastaa Huhtamäen kalvoliiketoiminnasta, ottaa toistaiseksi vastuulleen myös Euroopan jousto- ja kuitupakkausliiketoiminnan.
 
Huhtamäki-konserni on johtava kuluttajapakkausten valmistaja, jonka liikevaihto ylitti 2 miljardia euroa vuonna 2004. Kuluttajatuote- ja tarjoilupakkausmarkkinoita palvelee yli 15.000 työntekijää noin 70 tehtaassa ja myyntiyksikössä yli 30 maassa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.com.