Hienostunutta muotoilua unkarilaiselle tuorejuustolle


"Pakkauksen merkitys brändäyksessä ja hyllytilan saamisessa on tullut entistäkin tärkeämmäksi. Huhtamäki kehittää asiakkailleen eritavoin painatettuja ja koristeltuja pakkauksia, joiden avulla tuotteista saadaan entistäkin houkuttelevampia ja erottuvia", toteaa Zbigniew Woznica, Huhtamaki Itä-Euroopan kulutustavarapakkauksista vastaava johtaja.
Uudenmuotoinen Bakony Körözött -tuorejuustopurkki on saanut ympärilleen laadukkaan flexopainetun kutistekalvon, joka parantaa tuotteen näkyvyyttä, kannustaa jälleenmyyjiä valitsemaan tuotteen valikoimaansa ja houkuttelee kuluttajia ostamaan sen. Silkinomainen mattapinta myös tuntuu mukavalta koskettaa. Purkissa on kaksi kantta: kuumasaumattava painetusta ja laminoidusta paperista tehty kansi sekä kirkas polystyreenistä tehty helposti avattava ja uudelleen suljettava kansi. 
 
"Polypropeenipurkit (200 ml) lämpömuovataan ja päällystetään kutistekalvolla uudessa Siemianowicen tehtaassa Puolassa", Woznica kertoo. "Kutistekalvojen käyttö etiketöinnissä lisääntyy jatkuvasti ja Euroopassa meillä on kutistekalvokoneet Turkissa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa. Kutistekalvon käyttö lisää etenkin meijerituotteiden arvoa ja edesauttaa niitä erottumaan kilpailijoiden tuotteista", Woznica jatkaa.
 
"Kutistekalvolla etiketöityjä pakkauksia voidaan käyttää mm. erilaisten maito- ja meijerituotteiden, jäätelön, jälkiruokien ja vaikka marmelaadin pakkaamiseen. Kutistekalvon erikoinen mattaviimeistelty pinta on hieno koristeellinen lisä ja ulottuu purkin pohjasta sen yläreunaan saakka",  Woznica toteaa lopuksi.

 
Huhtamäki-konserni on johtava kuluttajapakkausten valmistaja, jonka liikevaihto ylitti 2 miljardia euroa vuonna 2004. Kuluttajatuote- ja tarjoilupakkausmarkkinoita palvelee yli 15.000 työntekijää noin 70 tehtaassa ja myyntiyksikössä yli 30 maassa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.com.