Norsk OL-rekord


"Dette tallet er over all forventning. Det er det første virkelige beviset på at TV på mobilen har et stort potensial, og det motiverer oss til å styrke satsningen på mobil-TV. Under OL har vi virkelig fått testet ut hvordan denne tjenesten fungerer, og vi sitter kun igjen med positive erfaringer," sier divisjonsdirektør i Telenor, Berit Kjøll.
 
Telenor registrerer at bruken av mobil-TV følger OL-høydepunktene. Flest mobil-TV-tittere hadde NRK og Telenor under de dramatiske langrennsøvelsene tirsdag 14. februar.
 
"Mange av oss ønsker informasjon om det som skjer når det skjer, uansett om vi er i nærheten av en TV-skjerm eller ikke. OL er et godt eksempel på dette. Med TV på mobilen er det enkelt å få med seg OL-høydepunktene, selv om du befinner deg langt fra en TV," sier Berit Kjøll, som med dette tror vi vil se at bruken av tjenester knyttet til den nye 3G-teknologien for alvor vil skyte fart.
 
Telenor tilbyr mobil-TV-tjenestene knyttet til OL kostnadsfritt så lenge OL varer.
 
Hvordan se OL på mobilen:
Gå inn på Telenors WAP-portal Entry eller via NRKs WAP-portal. Alternativt kan man sende kodeord OL på SMS til nummer 2244. Da vil du motta en SMS tilbake med en dirkete link til WAP-sidene hvor tjenestene er.
 
Det er kun de med Telenor-abonnement, og som har en telefon med støtte for UMTS eller EDGE, som kan se NRKs OL-sendinger gratis på mobil-TV. På NRKs OL-portal finner du en liste over alt du kan se. Du kan velge mellom live-sendingene på NRK1 og NRK 2, høydepunkter og redigerte opptak, intervjuer, analyser og magasin-programmer.
 
Også fra PC kan du følge OL-sendingene. Telenor har inngått en avtale med NRK om distribusjon av OL på Telenor bredbånd.
 
Kontakt:
Informasjonssjef Atle Lessum i Telenor, mobil: 41505645, e-post: atle.lessum@telenor.com