Nokia laajentaa matkapuhelintuotantoa Reynosassa Meksikossa


Nokia on tänään ottanut käyttöön Reynosan matkapuhelintehtaan laajennusosan, johon on investoitu yli 50 miljoonaa dollaria.  Tehtaan laajennus lisää Nokian tuotantokapasiteettia ja joustavuutta Meksikon, Latinalaisen Amerikan ja Pohjois-Amerikan asiakkaiden palvelemisessa.
 
Reynosa on Nokialle keskeinen tuotantopaikkakunta Meksikon, Latinalaisen Amerikan ja Pohjois-Amerikan matkapuhelinten toimitusketjussa. Kapasiteetin lisäys vahvistaa Nokian kilpailukykyä alueella. 
 
"Reynosan tehdas on oleellinen osa maailmanlaajuista tuotantoverkostoamme ja tehtaanlaajennus osoittaa sitoumistamme Meksikoon. Tehdas työllistää noin 1800 henkilöä", toteaa Nokian Meksikon maajohtaja Philip de la Vega.
 
Nokialla on tällä hetkellä yhdeksän matkapuhelintehdasta. Kymmenes tehdas avataan Intian Chennaissa myöhemmin maaliskuussa. 
 
Reynosan tehtaan lisäksi Nokialla on myyntitoimisto Mexico Cityssä. 
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Viestintäosasto 
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com