UITNODIGING VAN LANSCHOT MASTERS 2006


Op zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 september vindt op golfclub Dorhout Mees te Biddinghuizen de Van Lanschot Masters plaats. Dit grootste besloten golfevenement van Nederland wordt voor de derde keer gehouden. Ruim 3.500 relaties van Van Lanschot Bankiers en haar business partners kunnen genieten van topgolf, tips en challenges, een veiling, een modeshow en nog veel meer. Enkele bijzondere onderdelen zijn:
 
Zondag 10 september
In de personality challenge, waarmee de aftrap wordt gegeven voor Van Lanschot Masters,  nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op tijdens een 9-holes wedstrijd.
 
Maandag 11 september
Deze dag staat in het teken van de Dutch Tour Challenge. De drie beste Nederlandse golfers Maarten Lafeber, Robert Jan Derksen en Inder van Weerelt spelen om de titel  "Beste golfer van Nederland". Vorig jaar won Maarten Lafeber in een shoot-out, omdat ook de laatste hole geen winnaar opleverde.
 
Dinsdag 12 september
Op de afsluitende dag van Van Lanschot Masters (Ladies Day) nemen Maarten Lafeber en Robert Jan Derksen het op tegen Nienke Nijenhuis en Sophie Sandolo. Nienke is de enige Nederlandse speelster op de Ladies European Tour (LET). Sophie Sandolo was vorig jaar 12de op de order of merit van de LET en staat ook dit jaar weer op een verdienstelijke 31ste plaats.
 
Persconferentie Van Lanschot en de Nederlandse Golf Federatie
Na afloop van de Dutch Tour Challenge op maandag om 17.00 uur geven de heer Peter Zwart, lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Bankiers en de heer Henk Heyster, directeur van de Nederlandse Golf Federatie een korte persconferentie. Tijdens deze persconferentie maken zij nieuwe initiatieven voor 2007 bekend. Namens hen nodigen wij u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de rest van het programma op deze maandag bij te wonen.
 
Mocht u van deze uitnodiging gebruik willen maken, verzoeken wij u vriendelijk dit kenbaar te maken aan Ronald Ruiter. Zijn contactgegevens treft u hieronder aan.
 
 
's-Hertogenbosch, 31 augustus 2006
 
 
 
 
F. van Lanschot Bankiers NV is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een tweetal doelgroepen: de vermogende particulier en het middelgrote (familie)bedrijf. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.
 
*****
 
Perscontacten Van Lanschot
Arno Barens, directeur Corporate Communicatie
Telefoon +31 (0)73 548 30 96; mobiel +31 (0)6 22 93 53 02
E-mail a.barens@vanlanschot.com; fax +31 (0)73 548 33 49
 
Perscontacten golf
Ronald Ruiter, golfmanager
Telefoon +31 (0)73 548 37 96; mobiel + 31 (0)6 30 60 18 86
 

Attachments

PDF UITNODIGING