Net Insight erhåller order till nytt kanadensiskt medienät


28 september 2006
 
Stockholm - Ett ledande kanadensiskt telekomföretag har valt Net Insights Nimbra-plattform för transport av video, tal och data. Leverans kommer att ske under september månad i år.
 
Med Net Insights Nimbra-plattform som bas kommer kunden att bygga ett medienät som spänner över flera kanadensiska storstäder med målsättningen att bygga ut nätet med ytterligare städer under 2007. 
 
Net Insights Nimbra-plattform transporterar alla kombinationer av tal, video och data med högsta möjliga kvalitet och maximalt utnyttjande av nätkapaciteten.
 
"Vi är mycket nöjda med att ha vunnit denna viktiga order som ytterligare stärker vår position på den nordamerikanska marknaden"  säger Fredrik Trägårdh, VD för Net Insight.
 
 
 
För ytterligare information kontakta:
Fredrik Trägårdh, VD, Net Insight AB
Tel. 08 685 04 00
 
 
 
 
Om Net Insight
Net Insight utvecklar nätverksutrustning för video, tal och data som garanterar fullständig tjänstekvalitet (100% QoS) med maximalt nätutnyttjande för att tillhandahålla nätverk som effektivt och ekonomiskt kan leverera avancerade videotjänster såsom HDTV, Video-on-Demand och digital-TV kombinerat med Internet- och taltrafik. Vår plattform Nimbra gör det möjligt för våra kunder att lansera nya intäktsgenererande TV- och videorelaterade tjänster för TV-bolag, kabel-TV-bolag och triple play-operatörer till väsentligt lägre investerings- och driftskostnader. Net Insight är noterat på Stockholmsbörsens O-lista och har kontor i Sverige och USA. För mer information, se www.netinsight.net