Telenor med bedre FriTid


(Fornebu, 28. september 2006) Telenor reduserer prisen på FriTid, mobilabonnementet for dem som bruker mobilen mye på kvelden og i helgen.
 
FriTid er mobilabonnementet der kundene betaler en månedspris som gir dem anledning til å snakke så mye de vil på fritiden uten å betale ekstra for det.
 
- Telenor er alene i markedet om å tilby denne typen abonnement. For kunder med vanlig ringemønster vil omtrent tre av fire innenlandssamtaler på fritiden være gratis med et FriTid-abonnement, sier direktør Privat Mobil Telenor, Jon Erik Haug.
 
Månedsprisen på FriTid senkes til kr. 299 fra kr. 329. Telenor fjerner samtidig startprisen på 59 øre pr. samtale på fritiden, som betyr at det ikke koster et rødt øre å ringe etter kl 18.00 og frem til kl 07.00 på hverdager, og i helgen fra kl 18.00 på fredager til kl 07.00 mandag morgen.
 
Med FriTid koster samtaler på dagtid til alle fasttelefoner i Norge og samtlige mobilabonnenter i Telenors nett kun 49 øre minuttet.
 
Samtaler til andre mobilnett koster 99 øre minuttet hele døgnet, og spesialnummer og utenlandstrafikk belastes som normalt.
 
Gratistrafikken gjelder til alle mobilabonnenter i Telenors nett, og til alle fasttelefonikunder i Norge.
 
- FriTid er spesielt attraktivt for dem som bruker mobilen mye på fritiden og for folk som ikke har fasttelefon. Med gratis samtaler kan det også lønne seg for mange å bruke bare mobil, selv om man stort sett bare ringer hjemmefra, sier Jon Erik Haug.
 
Telenor har en salgskampanje på abonnementet FriTid i oktober: Ved kjøp av en ny mobiltelefon med FriTid og 12 måneders avtale, spanderer Telenor månedsprisen ut 2006. Tilbudet gjelder hos alle Telenor-forhandlere, og ved kjøp av mobiltelefon på Telenors nettsider.
 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, 95209037, anders.krokan@telenor.com