Telenor med markedets beste familieløsning


Forbedringene i FriFamilie innebærer at startprisen på 59 øre blir fjernet umiddelbart. Minuttprisen er allerede kr 0,- slik at samtaler innen familien fra i dag ikke koster noen ting.
 
- Telenor starter med dette en prisoffensiv der vi ønsker å ta posisjonen som den gunstigste mobiloperatøren i Norge, sier Berit Kjøll, divisjonsdirektør i Telenor. - Vi presenterer det vi mener er markedets billigste og beste mobiltelefonløsning for svært mange familier og par. Ved å fjerne startprisen på FriFamilie, blir det gratis å ringe familiemedlemmer, sier Kjøll.
 
Allerede nå kan kunder med privat mobilabonnement ringe alle i familien kostnadsfritt, enten familiemedlemmene har kontantkort, djuice control-abonnement, bedriftsabonnement, eller er ved hjemmetelefonen.
 
Fra desember blir det også gratis å ringe familien fra mobiltelefon med kontantkort og djuice control. Det innebærer at barn og unge kan ringe hjem selv om kontantkortet er tomt.
 
- FriFamilie er spesielt attraktivt for familier og par som ringer mye til hverandre. Med gratis samtaler til hjemmetelefonen, mobiler og til og fra kontantkort har vi skreddersydd løsningen slik at den passer alle familiemedlemmer, sier Berit Kjøll.
 
For å benytte tilbudet må familien ha minst to private og høyst seks mobilabonnement hos Telenor. En person over 18 år må stå som ansvarlig for familiens abonnement.
 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
                                                         
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, 95209037, anders.krokan@telenor.com