MPO vælger Stora Enso's DBS Discbox Slider


Stora Enso Consumer Boards
Consumer Boards
FIN-55800 IMATRA, FINLAND
Tel. +358 2046 121
Fax +358 2046 24716
 
PRESSEMEDDELELSE
11 oktober 2006
 
MPO vælger Stora Enso's DBS Discbox Slider
 
MPO, som er et førende firma indenfor indspillede medier, har valgt at tilføje Stora Enso DBS Discbox Slider til sit sortiment. MPO starter produktionen af DBS-discbox for dvd og cd i Averton i Frankrig ved hjælp af de moderne automatiske pakkemaskiner fra Stora Enso.
 
MPO-koncernen har 1 300 ansatte og fire produktionsenheder i Europa og Asien med en årlig produktionskapacitet på 375 millioner cd`er og 225 millioner dvd`er. Firmaet har egne trykkerier og emballageservice, som nu også omfatter den unikke DBS Discbox Slider løsning fra Stora Enso. "At være det første firma indenfor indspillede medier, som kan tilbyde den nye kartonbaserede DBS dvd-box hjælper os med at opretholde MPO:s rolle, som det førende pionerfirma i denne branche", siger Alban Pingeot, Development Director på MPO.
 
Et lysande alternativ i karton
 
DBS Discbox Slider-boxene produceres af 1. klasses karton fra Stora Enso. Produkt familien omfattar tre separate emballagealternativer for cd og dvd. DBS cd-boxen indeholder en eller to plader og et hæfte. DBS dvd-boxen indeholder en til tre plader og et 5 mm tykt hæfte, mens DVD Slim-versionen har plads til en plade og et hæfte.
 
"DBS er et nyt produktkoncept, som giver MPO:s kunder indenfor  hjemmeunderholdning,mulighed for at positionere et nyt produktsortiment i en ny priskategori. Vi tror, at hele hjemmeunderholdningsbranchen, fra musik til spil og video, vil vise interesse for denne emballage. DBS-boxens største fordel er, at den, til forskel fra sine største konkurrenter, består af 100 % karton. Det gør, at den egner sig bedre til kreative løsninger og giver en flot og original emballage", siger Pingeot.
 
Alla DBS-format fra samme kilde
 
Den automatiske DBS-pakkelinie giver produktionskapacitet og effektivitet til store volumen. Produktionen og fyldningen af DBS dvd-boxene sker med det helt nye, hel automatiske system DBS FF-80, som sikrer en rentabel, enkel og problemfri produktion med konkurrencedygtig hastighed. DBS cd-boxene produceres med DBS Pac Master, et hel automatisk system til udformning og fyldning af DBS cd-boxene.
 
For at alle boxtyperne skal kunne produceres, er såvel en DBS FF-80- som en Pac Master-maskine blevet installeret ved MPO:s enhed i Averton i Frankrig. DBS-opfyldningsservice udføres og markedsføres af Stora Enso Media Solutions.
 
 
For yderligere information:
 
 
Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
Media Solutions
Osmo Jahkola, Director
Duwijckstraat 17
B-2500 Lier
BELGIEN
Tfn + 32 3 443 15 60
Fax + 32 3 443 15 65
E-post osmo.jahkola@storaenso.com
 
Link til tekst i PDF format:

Attachments

PDF