DPA licht groeistrategie verder toe


Amsterdam, 21 maart 2007
 
Tijdens de jaarvergadering voor de aandeelhouders heeft DPA haar groeistrategie verder toegelicht. Groei wordt door DPA gezien als een belangrijk element om haar sterke positie in een consoliderende markt voor financiële en IT detachering te behouden. Naast autonome groei, kunnen acquisities, wanneer zich goede kansen voordoen, worden gedaan binnen de voornaamste expertise gebieden Finance, IT en Procurement & Logistics. Kwalitatieve groei is en blijft het strategische doel om tot de marktleiders te blijven horen.
 
DPA zal selectief en gericht de mogelijkheden die zich voor doen onderzoeken. Hierbij zal hoofdzakelijk worden gekeken naar bedrijven die, qua businessmodel en qua omvang, een snelle integratie en winstbijdrage mogelijk maken. Een goed voorbeeld hier van is de recente acquisitie van Geos IT Professionals.
 
Per situatie wordt gekeken naar de beste constructie om een acquisitie te financieren. Aantrekken van vreemd vermogen, voor zover dit binnen de balansverhoudingen verantwoord is, en/of het uitgeven van nieuwe aandelen zijn realistische opties.
 
Om de autonome groei verder te stimuleren gaat er vanaf 22 maart aanstaande een uitgebreide mediacampagne van start op televisie en radio. De campagne is voornamelijk gericht op de arbeidsmarkt en lanceert tevens onze nieuwe huisstijl en logo.
 
 
Profiel DPA
 
DPA Flex Group N.V. is een specialistische detacheerder met een notering aan de Next Prime van Euronext.
 
De werkmaatschappijen, die handelen onder de namen DPA flex professionals, DPA Supply Chain People en Geos IT Professionals, voorzien voornamelijk in de behoefte aan tijdelijke kennis en expertise op het vlak van Finance, IT en Procurement & Logistics binnen bedrijven en instellingen. Naast de genoemde expertise gebieden detacheert DPA interim professionals vanuit de disciplines HR, Banking & Insurance en projectmanagement.
 
DPA is actief in Nederland en Spanje en is een ambitieuze en toonaangevende kennisleverancier van waardecreërende flex professionals.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op www.dpaflex.com  
 
 
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
 
Voor meer informatie:
 
DPA
Peter Smit, CEO
 
Jan van Duijn, CFO
020-5151555 / 06-13853085

Attachments

Pdf persbericht