Open-end beleggingsfondsen Van Lanschot over naar nieuwe handelsmethodiek Euronext Fund Service


Met ingang van maandag 2 april 2007 zullen alle open-end beleggingsfondsen van Van Lanschot Bankiers overgaan naar de nieuwe handelsmethodiek van Euronext Fund Service. Kempen & Co treedt op als Fund Agent.
 
De transactieprijs waartegen orders worden verhandeld, is gebaseerd op de intrinsieke waarde plus of minus een vergoeding voor transactiekosten en marktimpact. Bij een netto uitgifte van aandelen bedraagt deze transactieprijs de intrinsieke waarde plus een opslag. Bij een netto inname van aandelen bedraagt de transactieprijs de intrinsieke waarde minus een afslag.
 
Deze opslag en afslag worden per fonds als volgt berekend ten opzichte van de intrinsieke waarde:
 
 
's-Hertogenbosch, 29 maart 2007
 
 
Perscontacten Van Lanschot: Etienne te Brake, Woordvoerder Corporate Communicatie.
Telefoon +31 (0)73 548 3026; Mobiel +31 (0)6 12 505 110; E-mail e.tebrake@vanlanschot.com
 
F. van Lanschot Beheer BV: John van Oudenhoven, manager Investment Funds.
Telefoon +31 (0)73 548 8539; E-mail j.vanoudenhoven@vanlanschot.com  
 
Van Lanschot NV is de houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers, de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een tweetal doelgroepen: de vermogende particulier en het middelgrote (familie)bedrijf. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.
 
 
Het persbericht kan gedownload worden via onderstaande link:

Attachments

Persbericht (pdf-versie)