Nokia palkkaa lisää työntekijöitä Salon matkapuhelintuotantoon


Nokia aikoo palkata Salon matkapuhelintehtaalleen noin 300 uutta tuotantotyöntekijää vakituisiin työsuhteisiin. Uusien työntekijöiden palkkaamistarpeeseen vaikuttaa mm. se, että Salon tehtaalla valmistettavien Eseries- ja Nseries-matkaviestinten tyyppisten tuotteiden markkinat ovat kasvaneet.
 
Nokian omat rekrytointikampanjat alkavat kesäkuussa, ja lisäksi Nokia toimii yhteistyössä työvoimatoimistojen kanssa sopivien työntekijöiden tavoittamiseksi. Uusien työntekijöiden rekrytointi on tarkoitus saada päätökseen syksyllä.
 
Osana rekrytointikampanjaa Nokia pyrkii tekemään yhteistyötä esimerkiksi niiden elektroniikka-alan yritysten kanssa, joilta on vapautumassa tuotantohenkilöstöä yt-neuvottelujen myötä.
 
Tällä hetkellä Salon matkapuhelintehtaalla työskentelee noin 2 300 vakituisessa työsuhteessa olevaa työntekijää.
 
Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, joka vie eteenpäin yhdistyvän Internet- ja viestintäteollisuuden kasvua ja muutosta. Laajan matkaviestinvalikoimansa avulla Nokia tarjoaa ihmisille elämyksiä musiikin, navigaation, videon, television, kuvien, pelien ja langattomien yritysratkaisuiden alueilla. Nokia toimittaa myös laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Viestintä
Puhelin: 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com