Stora Enso og Papyrus lancerer en ny 2-sidig Performa karton


Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
FIN-55800 Imatra, Finland
Tel. +358 2046 121
Fax +358 2046 24716
 
PRESSEMEDDELELSE
2007-06-19
 
Stora Enso og Papyrus lancerer en ny 2-sidig Performa karton
 
Stora Enso lancerer en ny Performa 2S-karton velegnet til første klasses grafiske tryksager og emballageprodukter. Performa 2S er en 2-sidig dobbelt bestrøget falsæskekarton med fortræffelige trykegenskaber og den højeste bulk og stivhed af alle 2-sidig bestrøgne kartonkvaliteter på markedet.
 
"Der har været mangel på 2-sidig bestrøgne falsæskekarton kvaliteter på markedet og kunder, som har efterspurgt et sådant produkt, har ikke haft store valgmuligheder i denne kategori. Performa 2S vil skabe nye muligheder og være et velkomment alternativ for disse kunder. Desuden har kartonen en højere bulk og stivhed end nogen af de konkurrerende kvaliteter", siger Pasi Ahokas, Vice President, Stora Enso Graphical Boards.
 
CTMP giver ekstra stivhed
 
Performa 2S er et nyt medlem i Stora Enso`s produktfamilie Performa CTMP. Performa CTMP karton- kvaliteterne kombinerer falsæskekartonens stivhed og produktionstekniske egenskaber med den helblegede sulfatkartons kemiske renhed. CTMP (kemisk termomekanisk masse) anvendes i kartonens midterlag. Denne konstruktion giver fortræffelige tryk- og konverteringsegenskaber og egner sig for de mest krævende opgaver.
 
"Vi er meget entusiastiske over at kunne lancere dette nye attraktive materialealternativ til vore kunder. Performa 2S tilbyder et fortræffeligt trykresultat og falsestyrke og kan med fordel anvendes til f.eks. tidskriftsomslag, brochurer, mappar, kort, kalendere og displays ligesom kosmetik og luksusemballager", udtaler Tom Carne, Product Manager, Stora Enso Graphical Boards.
Performa 2S findes i gramvægte fra 215 til 400 g /m2 og vil findes i papir- og kartongrossisten Papyrus sortiment i 21 lande.
 
 
Mere information:
 
Stora Enso
Tom Carne, Product Manager, Graphical Boards
Tel +358 2046 22149
 
Stora Enso Consumer Boards
Sanna Heiskanen, Marketing Communications Specialist
Tel +358 2046 23440
E-mail sanna.heiskanen@storaenso.com
 

Attachments

Link til tekst i PDF format: