PÖYRYLLE 3 MILJOONAN EURON RAKENNUTTAMIS- JA TYÖMAAVALVONTATOIMEKSIANTO LATVIASSA


Pöyry on solminut sopimuksen Riikaan Latviaan rakennettavan ostoskeskus-, toimisto- ja hotellikompleksin rakennuttamis- ja työmaavalvontatehtävistä latvialaisen kiinteistöyhtiön SIA Vertikala Pasaulen kanssa. Vertikala Pasaulen omistaa kansainvälinen "S.P.I. Group" yhtiö. Pöyryn palvelujen arvo projektissa on noin 3 miljoonaa euroa. Hanke valmistuu vuoden 2010 alkuun mennessä.
 
Rakennuksesta tulee Riian korkein ja se tulee saamaan erityistä julkisuutta. Myös rakennuksen arkkitehtuuri antaa rakennukselle oman erityispiirteen. Rakennus sijaitsee Riian Vanhan Kaupungin erottavan joen toisella puolella ja tulee näin kasvattamaan tämän alueen imagoa ja arvoa. Kohteen huomattavasta laajuudesta, n. 100 000 m2, johtuen projektin johtajaksi haluttiin kansainvälinen yritys, jolla on näkemystä rakentamisen viimeisistä trendeistä Latvian ulkopuolelta.
 
Pöyry on globaali energia-, metsäteollisuus- sekä infrastruktuuri- ja ympäristöaloihin keskittynyt konsultointi- ja suunnitteluyritys. Pöyryn liikevaihto vuonna 2006 oli noin 620 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 6400 asiantuntijaa.
 
PÖYRY OYJ
 
Teuvo Salminen
toimitusjohtajan sijainen
 
Lisätietoja antavat:
Valtter Kari, toimitusjohtaja, Pöyry CM Oy
puh. 010 33 23910
Juha Lampi, toimitusjohtaja, SIA Pöyry, Latvia
Puh: +371 7 356 377
 
www.poyry.com
 
JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet