Luc Missorten opteert voor nieuwe uitdagingen


Brussel (België), 2 juli 2007, 7:00 uur (CET) - UCB kondigt aan dat Luc Missorten, Executive Vice President en Chief Financial Officer, UCB zal verlaten op 1 september 2007. De naam van zijn opvolger zal aangekondigd worden voor die datum en een ordelijke overgang zal verzekerd worden.
 
Roch Doliveux, Chief Executive Officer van UCB verklaarde: "Ik zou bijzondere hulde willen brengen aan Luc Missorten, die een zeer performant team van financiële professionelen heeft opgebouwd en geleid. Luc heeft ook een doorslaggevende rol gespeeld bij de integratie van Celltech en de overname van Schwarz Pharma. Wij danken hem voor zijn belangrijke bijdrage aan de transformatie van UCB en wensen hem alle succes bij zijn nieuwe projecten."
 
Luc Missorten begon in februari 2004 bij UCB als General Manager van UCB Pharma Spain en werd in november 2004 benoemd tot Chief Financial Officer. Alvorens Luc Missorten bij UCB kwam, was hij werkzaam als Chief Financial Officer van Interbrew (nu InBev). Hij begon zijn carrière bij Citibank. Hij is ook lid van de Board of Directors en Voorzitter van het Audit Comité van de Vandemoortele Groep.
 
 
Over UCB
UCB (www.ucb-group.com) is een toonaangevend, wereldwijd aanwezig biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op het onderzoek, de ontwikkeling en de commercialisering van vernieuwende farmaceutica en biotechnologische producten voor aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, allergische/respiratoire aandoeningen, immuunziekten en inflammatoire aandoeningen en de oncologie. UCB wil een toonaangevende positie bekleden in de categorieën van ernstige ziekten. UCB heeft 8.500 mensen in dienst in 40 landen. In 2006 realiseerde het bedrijf een zakencijfer van 2,5 miljard euro. UCB staat genoteerd op de beurs Euronext Brussels en bezit 87.6% van Schwarz Pharma.
 
 
Voor verdere vragen kan u terecht bij:
Jean-Christophe Donck
Vice-President
Corporate Communications & Investor Relations
Telefoon +32 2 559 9346
 
 
Klik op onderstaande link voor de pdf-versie van het persbericht:

Attachments

Persbericht (PDF)