NetJobs stärker sin närvaro i Tyskland


1 oktober öppnar NetJobs säljkontor i Berlin. Etableringen är ett naturligt steg i NetJobs tillväxtstrategi med organisk tillväxt på befintliga marknader. Säljkontoret medför att NetJobs för första gången har lokal närvaro i Tyskland och därmed kan öka rekryteringstakten av tyskspråkiga säljare.

- NetJobs har haft en positiv utveckling i Tyskland det senaste året och vi ser det som rätt timing att växla upp vår bearbetning av Europas största jobbsajtmarknad. Etableringen är en viktig pusselbit i vår resa mot VISION2013 med en omsättning på 100 miljoner SEK år 2013, säger Frank Ljungstedt, VD NetJobs Group AB.

Under det senaste året har den tyska jobbsajtmarknaden vuxit med drygt 25 procent och uppskattas idag till drygt 3 000 MSEK. Marknadstillväxten drivs i hög grad av konvertering från print till online generellt samt ökat behov av snabb och kostnadseffektiv rekrytering.

 

För ytterligare information kontakta: Frank Ljungstedt, VD, NetJobs Group AB (publ), 08-67 87 421.

 

NetJobs Group AB (publ) äger norra Europas största jobbsajtnätverk med 35 nischade jobbsajter och 5 generella jobbsajter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland med över 350 000 unika besökare i månaden (Google Analytics-Januari 2011).  NetJobs Group AB (publ) grundades 2004 och är sedan 2006 börsnoterat på Nasdaq OMX First North. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank.  
Visionen är att vara #1 i världen inom nischade jobbsajter.
Mer information finns på www.netjobs.com