Selskabsmeddelelse nr. 36 / 2011 - Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


Tower Group A/S

 

CVR-NR: 64 13 84 13

Ekstraordinær Generalforsamling

 

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i Tower Group A/S onsdag den 23. november 2011 kl. 16.30 på selskabets adresse Nørre Voldgade 11, 1. sal, 1358 København K med følgende dagsorden:

1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

2. Forslag fra bestyrelsen om ændring af selskabets vedtægter.

3. Bemyndigelse til dirigenten til at anmelde det af generalforsamlingen besluttede.

 

- 0 -

Ad 1)

Som følge af Derk Stikker og Bence Katais udtræden af bestyrelsen foreslår bestyrelsen valg af Martin Coté og Martin Raz som nye medlemmer af bestyrelsen.

Martin Coté (1975).

Administrerende direktør i selskabet siden 13. december 2010.

Martin Coté, MBA, var tidligere i henhold til selskabets vedtægter punkt 10.6. observatør i bestyrelsen og er fortsat director for business development i BXR Real Estate Group. Hans professionelle baggrund inkluderer 8 år i den internationale ejendomsbranche, 3 år i banksektoren og 2 år i luftfartsindustrien.

Nuværende ledelseserhverv

Martin Coté er også medlem af direktionen i RPG RE Management, RPG RE Land, RPG RE Commercial, RPG RE Assets, Jindrich Plaza Development, Skleníky Nový Svět, Areal Dílna, Rezidence Anenská, Rezidence Marina, Tower 1 Holding ApS, Tower 2 Holding ApS, Tower 3 Holding ApS, Tower Pension 1 A/S, Tower Pension 2 A/S, Working A/S og Standtech A/S.

Tidligere ledelseserhverv

Martin Coté har ingen tidligere ledelseserhverv.

Martin Raz (1967).

Martin Raz blev ansat i BXR-gruppen i 2006 som CFO for RPG Real Estate Group. Før da har Martin Raz bestredet CFO- og senior-, finansielle lederstillinger i forskellige brancher, primært inden for bil-, luftfarts- og anlægsbranchen i Australien, Tjekkiet og Central- og Østeuropa. Martin Raz dimitterede fra RMIT University, Melbourne, Australien, og har en MBA fra Rochester Institute of Technology, USA.

Nuværende ledelseserhverv

Martin Raz er medlem af bestyrelsen for RPG Byty s.r.o., RPG RE Management s.r.o, Jindrich Tower s.r.o., RPG Sluzby s.r.o., Dukla Industrial Park s.r.o. og Advanced World Transportation a.s.

Tidligere ledelseserhverv

Martin Raz har tidligere været medlem af bestyrelsen for Astron Buildings s.r.o., Astron Buildings sp.zoo., Jindrich Plaza Development s.r.o. og RPG RE Land s.r.o.

Ad 2)

Bestyrelsen har fremsat følgende forslag om ændring af selskabets vedtægter:

Vedtægternes pkt. 10. 2 ændres, så det affattes således:

"Bestyrelsen vælger af sin midte en formand."

Vedtægternes pkt. 10. 3 ændres, så det affattes således:

"Bestyrelsen træffer sine afgørelser ved simpelt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende."

Vedtægternes pkt. 12.1 ændres, så det affattes således:

"Selskabet tegnes af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør, af 2 bestyrelsesmedlemmer i forening, hvoraf det ene bestyrelsesmedlem skal være formanden, af 2 direktører i forening, eller af den samlede bestyrelse."

Ad 3)

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingens dirigent bemyndiges til at foretage registrering af det vedtagne hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt foretage sådanne ændringer i og tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne og anmeldelsen til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, som måtte blive krævet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i forbindelse med registrering af de vedtagne ændringer.

 

- 0 -

 

 Selskabets aktiekapital udgør DKK 17.259.501,10 fordelt på 172.595.011 aktier á DKK 0,10.

Hvert nominelt aktiebeløb på DKK 0,10 giver en stemme.

Aktieudstedende pengeinstitut er Alm. Brand Bank A/S, hvorigennem aktionærerne kan udøve deres finansielle rettigheder.

De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpel stemmeflerhed, bortset fra pkt. 2 som skal tiltrædes af mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af kapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen, jf. selskabslovens § 106.

Aktionærer kan stille spørgsmål til bestyrelsen og direktionen i overensstemmelse med selskabslovens § 102, således at disse spørgsmål er selskabet i hænde senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse. Adgangen til at stille spørgsmål inden generalforsamlingens afholdelse påvirker ikke aktionærernes ret til at stille eventuelle spørgsmål på selve generalforsamlingen.

Denne indkaldelse, herunder dagsordenen og de fuldstændige forslag, oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, dvs. fuldmagtsformular og rekvisition af adgangskort er at finde på www.towergroup.dk under "Investor Relations" samt på selskabets adresse Nørre Voldgade 11, 1. sal, 1358 København K fra den 1. november 2011.

Indkaldelse pr. post sker kun til de i selskabets ejerbog noterede aktionærer, der har fremsat begæring herom.

Aktionæren eller fuldmægtig, jf. nedenfor, kan møde på generalforsamlingen sammen med en rådgiver.

For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme gælder følgende:

Aktionærernes ret til at møde og afgive stemme på selskabets generalforsamlinger eller afgive brevstemme eller fuldmagt i tilknytning til aktionærernes aktier fastsættes i forhold til de aktier, aktionærerne besidder på registreringsdatoen.

Registreringsdatoen er den 16. november 2011.

For at kunne møde på selskabets generalforsamling skal aktionærerne senest den 18. november 2011 mod behørig legitimation have fremsat anmodning om tildeling af adgangskort. Adgangskort udstedes til aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen.

Aktionærer kan tillige møde ved fuldmægtig.

Bestilling af adgangskort og/eller afgivelse af fuldmagt til generalforsamlingen kan foretages elektronisk på www.vp.dk/gf eller ved at indsende tilmeldingsblanket og/eller fuldmagt til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S. Tilmeldingsblanketter skal senest være VP Investor Services A/S i hænde den 18. november 2011 og fuldmagtsblanketter skal senest være VP Investor Services A/S i hænde den 22. november 2011, kl. 12:00.

Aktionærerne kan - i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen - vælge at afgive brevstemme ved at stemme skriftligt inden generalforsamlingen afholdes. Brevstemmeblanket er tilgængelig på Tower Groups hjemmeside, www.towergroup.dk under "Investor Relations". Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S, eller udfylde den elektroniske brevstemme blanket, som kan findes på VP's hjemmeside, www.vp.dk/gf under Tower Group, således at brevstemmen er modtaget senest den 22. november 2011, kl. 23:59. En brevstemme, som er modtaget, kan ikke tilbagekaldes.

Indkaldelsen til generalforsamlingen sker via NASDAQ OMX, via Erhvervs- og Selskabsstyrelsens informationssystem, via selskabets hjemmeside og via elektronisk post.

 

Med venlig hilsen

Tower Group A/S

 

Jens Erik Christensen

Bestyrelsesformand

 

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand Jens Erik Christensen på tlf.: +45 40 61 90 90.


Attachments