Meddelelse nr. 134

Storaktionærmeddelelse


Christian Rovsing A/S, CVR-nr. 18 70 45 79 har den 25. oktober 2012 oplyst Rovsing A/S om, at Christian Rovsing A/S den 25. oktober har erhvervet nominelt DKK 9.600.000 aktier a DKK 0,50 aktier i Rovsing A/S i forbindelse med den i meddelelse nr. 132 offentliggjorte gældskonvertering.

 

Christian Rovsing A/S besidder herefter 33,15 % af aktiekapitalen og stemmerne i Rovsing A/S.

 

Christian Rovsing A/S besad før konverteringen 6,9 % af aktiekapitalen og stemmerne i Rovsing A/S.

 

Til orientering kan det oplyses, at storaktionær Søren A. Rasmussen ApS og Søren Anker Rasmussen personligt efter gennemførelsen af gældskonverteringen tilsammen besidder 31,4 % af aktiekapitalen og stemmerne i Rovsing A/S.

 

Om Rovsing

 

Rovsing leverer produkter, systemer og software til rumfartsindustrien og yder inden for udvikling af sikkerhedskritisk software konsulentbistand til automobilindustrien. Konsulentydelserne vedrører metoder, procedurer og værktøjer for udvikling af sikkerhedskritisk software samt assistance i udvikling af software i overensstemmelse med ”Functional Safety” standarden ISO 26262. Selskabets kunder er store globale spillere inden for rumfarts- og automobilindustrien. Selskabets vækststrategi omfatter salg af standard produkter til den globale rumfartsindustri samt salg af konsulentydelser til automobilindustrien, hvor der i stigende grad er behov for Rovsings kompetencer.

 

www.rovsing.dk

 

Yderligere oplysninger

 

Søren A. Rasmussen, adm. direktør

Telefon (+45) 40 30 54 50