Verkkokauppa.com-myymälät aukeavat poikkeuksellisesti perjantaina 2.11.2012 kello 8:00

Mitä tapahtuu Verkkokauppa.com-myymälöissä perjantaina 2.11.2012?


Verkkokauppa.com Oy, 2012-10-31 15:38 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Verkkokauppa.com ilmoittaa avaavansa kaikki myymälät perjantaina 2.11.2012 kello 8:00. Normaalisti myymälät avautuvat kello 9:00. Syytä poikkeavaan myymälöiden avausaikaan ei ilmoiteta. Verkkokauppa.comista kerrotaan, että asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan myymälään jo kello 8:00, ja tarkistamaan mistä oikein on kysymys. Verkkokauppa.com-myymälät sijaitsevat Jätkäsaaressa, Pirkkalassa ja Oulussa.

Myymälöiden avausta verhoaa salaperäisyyden huntu. Onko perjantaina kyseessä pidennetty aukioloaika, koska myymälät ovat suljettuna pyhäinmiestenpäivän takia, vai onko kyseessä ehkä jokin tuotejulkistus? Verkkokauppa.com aloittaa uutuustuotteiden myynnin usein ensimmäisenä Suomessa, jopa keskiyöllä. Myymälöiden ilmoitetaan olevan avoinna perjantaina kello 8-21. Lauantaina myymälät ovat suljettuna ja sunnuntaina myymälät ovat auki normaalisti kello 12-18. Jätkäsaaren myymälän yhteydessä oleva 24 h kioski on avoinna ympäri vuorokauden. 24 h kioskista voi noutaa verkossa maksettuja tilauksia vaikka keskellä yötä.
 
Verkkokauppa.comin päämyymälä Helsingin Jätkäsaaressa on Euroopan suurin kodinelektroniikan ja tietotekniikan myymälä. Myymälä sijoittuu Länsisataman viereen ja on muutenkin erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Myymälä on avattu marraskuussa 2011. Yhtenä myymälän erikoisuutena on näköalatasanteelle asetettu aito MIG-21 BIS -hävittäjä, sekä tietokone- ja pelikonsolimuseo joihin molempiin on ilmainen pääsy.

         Esa Hjerppe Webmyynti- ja markkinointijohtaja Verkkokauppa.com Oy
         Email: esa.hjerppe@verkkokauppa.com
         Puh: 050-3581547
         www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com myymälä Jätkäsaari

Attachments

Verkkokauppa_com myymälä Jätkäsaari.jpg