Kemiran kommentti työntekijöiden haluun käynnistää yhteistoimintamenettelyt Oulun, Äetsän ja Joutsenon tehtailla Suomessa


Kemira Oyj
Lehdistötiedote
21.2.2013 klo 14:15 (CET+1)

Kemira on saanut henkilöstön edustajilta ehdotuksen yhteistoimintamenettelyn käynnistämisestä Kemiran Oulun, Äetsän ja Joutsenon tehtailla. Kemira on valmis keskustelemaan avoimesti työntekijöiden kanssa ja kuulemaan heitä huolestuttavista asioista toimipaikkakohtaisesti.

"Otamme vakavasti työntekijöiden huolen työ- ja ympäristöturvallisuudesta ja mahdollisista tuotantohäiriöistä. Meidän tiedossamme ei ole, että henkilöstövähennykset olisivat aiheuttaneet tuotantohäiriöitä tai heikentäneet työ- ja ympäristöturvallisuutta näillä kolmella toimipaikalla", sanoo Kemiran viestintäjohtaja Leena Lie.

Lisätietoja:

Kemira Oyj
Tero Huovinen, sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 010 862 1980

Leena Lie, viestintäjohtaja
Puh. 010 862 1153

Kemira on kansainvälinen vesikemian yhtiö, jonka liikevaihto on yli 2 miljardia euroa. Sen keskeisiä asiakkaita ovat runsaasti vettä kuluttavat teollisuudenalat. Kemira tarjoaa veden laadun ja määrän hallintaratkaisuja, joilla lisätään asiakkaiden energia-, vesi- ja raaka-ainetehokkuutta.


www.kemira.fi
www.vesijalanjalki.fi