Olle Jonsson nimitetty Caverionin tietohallintojohtajaksi


Helsinki, 2014-08-20 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

CAVERION OYJ                       SIJOITTAJAUUTINEN                           20.8.2014 KLO 10.00


Olle Jonsson nimitetty Caverionin tietohallintojohtajaksi
 

Olle Jonsson, 49, on nimitetty Caverionin tietohallintojohtajaksi 1.11.2014 alkaen tehtävänimikkeellä Group Chief Information Officer (CIO). Jonsson tulee johtamaan Caverionin globaalia IT-toimintoa ja raportoi liiketoiminnan kehitysjohtaja Sakari Toikkaselle.

Jonssonilla on laajaa kokemusta johtamisesta ja muutosten läpiviemisestä globaaleissa IT-organisaatioissa, viimeksi Fujitsun Managed Services -yksikön johtajana Ruotsissa. Hän on myös työskennellyt muun muassa tietohallintojohtajana SKF-konsernissa ja Mölnlycke Health Care AB:ssa.

”Mittavan kansainvälisen kokemuksensa ansiosta Olle Jonssonilla on näkemystä informaatioteknologian ja ydinliiketoiminnan yhteensovittamisesta. Hänellä on vahvaa osaamista IT:n hyödyntämisestä liiketoiminnassa sekä palvelujen yhtenäistämisestä ja ulkoistamisesta. Prosessien ja työkalujen uudistamisen kautta Jonssonilla on tärkeä asema liiketoimintamme tehokkuuden parantamisessa ja palvelujemme digitalisoinnin edistämisessä”, sanoo liiketoiminnan kehitysjohtaja Sakari Toikkanen.

”Caverion on toimialansa vahva brändi, ja olen ylpeä saadessani mahdollisuuden tulla osaksi tiimiä. Caverion on myös kiinnostava ja innoittava yhtiö, jossa on hieno yrityskulttuuri. Odotan kovasti, että pääsen mukaan kehittämään edelleen yhtiön toimintaa”, kertoo Olle Jonsson.

 

Lisätietoja antaa:

Sakari Toikkanen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, 040 532 2174, sakari.toikkanen@caverion.fi
 

CAVERION OYJ

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Caverion syntyi kesäkuussa 2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. Vuoden 2013 liikevaihtomme oli noin 2,5 miljardia euroa. Caverionilla on 13 toimintamaassa Pohjois- ja Keski-Euroopassa yhteensä lähes 18 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.caverion.fi

 

 

 

Caverionin uusi tietohallintojohtaja Olle Jonsson