SATOn vuoden yhteistyökumppani on Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy


Helsinki, Finland, 2015-01-13 09:42 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- SATO Oyj, Lehdistötiedote, 13.1.2015 klo 10.42

Asuntosijoitusyhtiö SATO on valinnut vuoden 2014 yhteistyökumppanikseen Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy:n. Korjausrakennesuunnitteluun erikoistunut toimisto on ollut lähes 20 vuotta SATOn yhteistyötahona monissa peruskorjaus- ja kiinteistöjen kuntotutkimushankkeissa. Parhaillaan Mehto on mukana muun muassa Espoon Tapiolan Elosalamantie 2-4:n mittavassa peruskorjausprojektissa


Toimitusjohtaja Erkka Valkila SATOsta:

- Suunnitelmallisella korjaustoiminnalla on tärkeä rooli pitkäjänteisessä asuntosijoittamisessa ja asuntokantamme peruskorjauksissa. Insinööritoimisto Lauri Mehto Oy SATOlle tärkeä ja luotettava kumppani korjausten arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa sekä kiinteistöjen kuntotutkimuksissa.


Toimitusjohtaja Simo-Pekka Valtonen insinööritoimisto Lauri Mehto Oy:stä:

- SATO oli 90-luvulla ensimmäisiä rakennuttajia, jotka alkoivat teettää järjestelmällisesti tehtyjä kuntotutkimuksia ennen peruskorjauksen aloittamista. Mehton moniammatillinen kuntotutkija-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijaryhmä pystyi tarjoamaan kokonaispalvelua korjausvaihtoehdoista, kustannusarvioista ja korjaussuunnittelusta.

- Arvostamme erittäin paljon SATOn huomionosoitusta. Tämä on merkittävä kiitos meille kaikille Mehton toimiston suunnittelijoille. Ammattimaisen kiinteistönomistajan kanssa on ollut miellyttävä tehdä yhteistyötä.


SATO luovutti Vuoden yhteistyökumppani -palkinnon nyt kymmenennettä kertaa.


Lisätietoja:

SATO Oyj
Toimitusjohtaja Erkka Valkila, p. 0201 34 4001 ja 050 620 50

www.sato.fi
 

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 24 000 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja aloitteellisuutta sekä toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa lisäarvon tuottamiseksi. Toimimme pitkäjänteisesti ja kannattavasti. Kasvatamme asunto-omaisuuden arvoa investoinnein ja realisoinnein sekä korjaustoiminnalla.

SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 311,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 178,3 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 140,8 miljoonaa euroa. SATOn sijoitusomaisuuden käypä arvo on noin 2,5 miljardia euroa.