Heliospectra ställer ut och talar på The Money Show i Las Vegas


Heliospectra AB (OTCQB: HLSPY, FIRSTNORTH: HELIO), världsledande inom intelligent ljusteknologi för växtforskning och växthusodlingar, kommer att både ställa ut och hålla föredrag på The Money Show i Las Vegas. Mässan kommer att hållas på Caesars Palace mellan den 11 och 14 maj och Heliospectra kommer att finnas vid bås 316.

Heliospectras VD och grundare Staffan Hillberg kommer att tala vid två tillfällen på mässan:

På måndagen den 11 maj mellan 15.30 och 15.45 kommer Hillberg att diskutera investeringar i företag relaterat till cannabisindustrin. Klicka här för mer information om det första tillfället.

På onsdagen den 13 maj mellan 15.15 och 16.00 kommer Hillberg att tala tillsammans med Gerry Crocker från CannaPharmaRX och Scott Greiper från Viridian Capital Advisors. De kommer att diskutera utmaningarna, men även möjligheterna i att investera i aktier för allmän handel, relaterade till cannabis. Det kommer även att diskuteras hur Heliospectra AB sticker ut som ett av dom ledande företagen inom industrin. Klicka här för mer information om det andra tillfället.

The Money Show är USA:s största sammankomst för finansmarknad och investerare. Mässan gästas bland annat av Steve Forbes som är chefredaktör på Forbes Magazine och är den främsta plattformen för att få tillgång till råd, information och nya infallsvinklar till de utmaningar som ställs av de globala investeringarnas evigt föränderliga landskap.

Klicka på bilden nedan eller på http://www.lasvegasmoneyshow.com/main.asp för mer information om The Money Show.

Göteborg/San Francisco 7 maj 2015

För ytterligare information:
Staffan Hillberg, vd Heliospectra, +46 (0) 708 36 59 44, staffan.hillberg@heliospectra.com
Lars Sjögrell, presskontakt, Heliospectra, +46 (0) 702 69 53 00, mailto:lars.sjogrell@perspective.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Heliospectra Pressrelease 2015-05-07 Svenska.pdf
Heliospectra Pressrelease 2015-05-07 English.pdf

Om Heliospectra AB
Heliospectra AB (publ - noterat på NASDAQ OMX First North HELIO ISIN SE0005933082 samt North American ADR OTCQB: HLSPY Cusip: 423281104) (www.heliospectra.com) specialiserar sig på intelligent belysningsteknik för växtforskning och växthusodling. Heliospectras produkter bygger på djupgående kunskaper om växters fysiologi och fotosyntes kombinerat med en unik användning av modern LED-teknik. Efter sex års utveckling i Sverige har företaget nu börjat att expandera på den internationella marknaden. Företaget har samlat in över 15 miljoner dollar i eget kapital och har fått över 2,6 miljoner dollar genom akademiska stipendier och anslag. Man har också mottagit ett flertal utmärkelser för sin nytänkande teknik. Huvudägare: Weland Stål www.welandstal.se, Industrifonden www.industrifonden.se, Midroc www.midroc.se, Wood & Hill Investment www.whab.se

Framtidsinriktade uttalanden
Uttalanden i detta pressmeddelanden är framtidsinriktade uttalanden i den mening som avses i federala säkerhetslagar. Sådana uttalanden grundar sig på våra nuvarande övertygelser och förväntningar och är av naturen avhängiga av betydande affärsrelaterade, ekonomiska och konkurrensmässiga osäkerheter och oförutsedda händelser, av vilka många står utanför vår kontroll. Sådana framtidsinriktade uttalanden påverkas även av antaganden vad gäller framtida affärsstrategier och beslut som kan komma att ändras. Potentiella risker och osäkerheter inkluderar, men är inte begränsade till, tekniska framsteg inom branschen samt politiska och ekonomiska förutsättningar för branschen. Vi åtar oss inget ansvar för att uppdatera några framtidsinriktade uttalanden så att dessa avspeglar händelser eller utveckling som skett efter att ett framtidsinriktat uttalande gjorts.

G&W är företagets certifierade rådgivare - www.gwkapital.se


Attachments

Heliospectra_Pressrelease_2015-05-07_Svenska.pdf