Verkkokauppa.com palvelee jatkossa pidempään lauantaisin


Eduskunta hyväksyi 15.12.2015 lakiesityksen kauppojen aukioloaikojen vapauttamisesta ja uusi laki astui voimaan 1.1.2016. Näin myös Verkkokauppa.com pystyy palvelemaan myymäläasiakkaitaan pidempään.

"Verkkokauppa.comille siirtymä pidempiin aukioloaikoihin on luonnollinen, sillä nettikauppa ja Jätkäsaaren 24 kioski ovat tähänkin saakka palvellut asiakkaita vuorokauden ympäri. Asiakkaille tämä tarkoittaa, että jatkossa heillä on mahdollisuus tehdä ostoksia myös myymälöissä silloin kun se heille parhaiten sopii - aivan kuten verkossakin", toteaa toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Aukioloaikojen muutokset koskevat kaikkien Verkkokauppa.com Oyj:n toimipaikkojen henkilöstöä, jotka työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä ja kiinteässä yhteistyössä myymälätoimintojen kanssa esim. yhtiön kaikkia myymälöitä, logistiikkaa, huoltoa, puhelinasiakaspalvelua ja muita vastaavia toimintoja.

"Asiasta on neuvoteltu hyvässä hengessä työnantajan ja työntekijöiden kanssa. Yhtiölle on tärkeää, että työntekijöille jää riittävästi aikaa virkistäytymiseen ja levolle, sillä se palvelee kaikkien etua. Olemme sopineet, että työntekijöiden kokemuksia uudistuksesta tarkastellaan vuoden 2016 aikana", kertoo yhtiön pääluottamusmies Tero Rajala.

Yhtiölle ensisijaisen tärkeää on liiketoiminnan kannattavuus, joka mahdollistaa todennäköisesti aina halvemmat hinnat. Verkkokauppa.com seuraa aktiivisesti kuinka muutokset vaikuttavat ostokäyttäytymiseen ja täsmentää aukioloaikoja tarvittaessa.

Verkkokauppa.comin myymälöiden uudet aukioloajat

Arkisin klo 9-21
Lauantaisin klo 9-21
Sunnuntaisin                           klo 12-18

Lisätiedot

Samuli Seppälä
toimitusjohtaja
samuli.seppala@verkkokauppa.com