AS “LATVIJAS TILTI” paziņojums par uzvaru iepirkumā Lietuvā


AS “LATVIJAS TILTI” paziņo, ka 2016. gada 2. jūnijā ir saņēmusi Klaipēdas Valsts jūras ostas direkcijas paziņojumu par pirmās vietas piešķiršanu subjektu grupai AS “LATVIJAS TILTI” un UAB “Borta” (turpmāk – Subjektu grupa), kas darbojas uz sadarbības līguma pamata, Klaipēdas Valsts jūras ostas direkcijas rīkotajā iepirkumā “Objekta “Malku līča padziļināšana līdz 14,5 m, ieskaitot krasta aizsardzības sienas izbūvi – malku līča botāniska rezervāta piekrastes un piekrastes Nr. 145 krasta aizsardzības būves daļas rekonstrukcija Perkelos ielā 10, Klaipēdā” būvdarbi” (turpmāk – Iepirkums).

Subjektu grupas (AS “LATVIJAS TILTI” – atbildīgais partneris) Iepirkuma piedāvājuma cena ir atzīta par zemāko un ir 11,73 miljoni euro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. AS “LATVIJAS TILTI” kā atbildīgā partnera paredzamā darbu daļa ir 93%.

Iepirkuma līgums ar Subjekta grupu tiks parakstīts ne agrāk kā 15 (piecpadsmit) dienas pēc paziņojuma nosūtīšanas par lēmumu piešķirt līguma slēgšanas tiesības, t.i., no 2016. gada 17. jūnija.

Informācija par būtiskiem līguma noteikumiem tiks sniegta pēc Iepirkuma līguma noslēgšanas.

         AS "LATVIJAS TILTI" juriste
         Jevgeņija Ļevdanska
         +371 67251372
         jevgenija.levdanska@latvijas-tilti.lv