Hoylu utnämnt som en av de 20 mest lovande leverantörerna av tekniska samarbetslösningar av CIOReview Magazine



Hoylu har blivit utnämnt av den respekterade affärstidskriften CIOReview Magazine som en av de 20 mest lovande leverantörerna av tekniska samarbetslösningar i deras nya nummer. Hoylu Inspiration Suite ger användare möjligheten att skapa och editera arbetsytor online tillsammans med andra användare i realtid.   

Malmö - Hoylu, ledande inom samarbetslösningar och digital omvandling, meddelade idag att de har blivit utnämnda som en av de 20 mest lovande leverantörerna av tekniska samarbetslösningar 2017 av CIOReview Magazine.

"Hoylu är en innovativ och revolutionerande leverantör av användarvänliga samarbetsverktyg, och har valt att ta en annan väg än många andra," sa Jeevan George, Chefredaktör på CIOReview. "Tvärtemot deras konkurrenter har Hoylu prioriterat användarupplevelsen framför teknologi och skapat ett intuitivt användargränssnitt som förbättrar kunskapshantering och innovation. Vi är nöjda att ha valt Hoylu som en av de 20 mest lovande leverantörerna av tekniska samarbetslösningar under 2017."

Hoylu valdes till utmärkelsen av en panel bestående av analytiker och chefer inom branschen, teknologiexperter samt CIOReviews redaktion. Utmärkelsen nämner Hoylu som ett ledande företag som erbjuder innovativa samarbetslösningar som hjälper företag och personer att samarbeta bättre och smartare. 

"Hoylus mål är att erbjuda lösningar till företag som knyter ihop personer och idéer överallt. Vår mjukvara är designad för att hjälpa personer att arbeta som de naturligt vill arbeta, utan att låsa in dem i speciella teknologier eller tvinga dem att samarbeta på konstlade sätt, " sa Hoylus VD Stein Revelsby. "Allteftersom vår värld blir mer global och företag söker efter nya områden för inspiration och innovation, ser vi det som vår uppgift att hjälpa dem att arbeta smartare och mer produktivt. Vi vill att människor ska kunna arbeta utan gränser."

Hoylu Inspiration Suite erbjuder moln- och lokalt baserade lösningar för företag som vill samarbeta på ett mer engagerande sätt. Mjukvaran kan användas på många olika sorters enheter och plattformar, och innehåller applikationer för att skissa, arbeta med brainstorming och strukturerad processplanering.  

Hoylus mjukvara erbjuds med traditionell licensiering och en abonnemangsmodell som gör det enkelt för företag att hitta en flexibel lösning som passar deras behov. Tillsammans med en touchskärm, eller den stora projektorväggen Huddlewall, är Hoylu Inspiration Suite den mest kraftfulla och flexibla mjukvaran för samarbete på marknaden idag. 

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu
Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm
Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 9 augusti 2017, kl 08.30.