AS MADARA Cosmetics paraksta tirdzniecības uzturēšanas līgumu

Iekšējā informācija, 2017-11-10 14:12 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- AS Madara Cosmetics (turpmāk tekstā – “Sabiedrība”) ir parakstījusi līgumu (turpmāk tekstā- “Līgums”) ar AS LHV Banka (turpmāk tekstā- “LHV”), lai no šodienas uzsāktu tirgus uzturēšanas aktivitātes. Galvenie šā līguma noteikumi ir šādi:

• Šā Līguma termiņš ir 2018. gada novembris ar tiesībām pagarināt termiņu.
  • Maksimālais izplatīšanas apjoms. Maksimālais piedāvājuma un pieprasījuma cenu diapazons ir 10%, kas aprēķināts no piedāvājuma cenas.
  • Tirdzniecības periods. LHV nodrošina, ka pirkšanas un pārdošanas rīkojumi tiek izvietoti saskaņā ar šā Līguma noteikumiem vismaz 85% no tirdzniecības laika NASDAQ Riga First North biržā.
  • Minimālais ikdienas pasūtījuma apmērs. Minimālais pirkšanas vai pārdošanas rīkojumu apjoms (dienas minimālā rīkojuma apmērs) ir 500 EUR.
  • Maksimālais apjoms. Maksimālais naudas darījuma apjoms, ko LHV veic saskaņā ar šo Līgumu katrā tirdzniecības dienā Nasdaq Riga, ir 2500 EUR (t. i., pieci minimālie dienas rīkojumi). Ja tiek sasniegts šis ierobežojums, LHV ir tiesības atcelt visus piedāvājuma un uzdevuma rīkojumus, kas iesniegti atlikušajā tirdzniecības dienā.
  • Rīkojumu atsaukšana. LHV ir tiesības atsaukt pieprasījuma un piedāvājuma rīkojumus vai vienu no minētajiem, ja (i) Sabiedrības akcijas tirgus cena svārstās vairāk nekā par 5% jebkurā virzienā, salīdzinot ar iepriekšējās tirdzniecības dienas noslēguma cenu NASDAQ Riga First North vai iepriekšējā darījuma cenu, ko LHV veicis saskaņā ar šo Līgumu; vai ja (ii) LHV ir cietis zaudējumus iepriekšējā darījumā, kas veikts saskaņā ar šo Līgumu, tikai, lai segtu nodarītos zaudējumus.

AS Madara Cosmetics akcijas ir atļauts tirgot Nasdaq Baltic First North Market.

AS Madara Cosmetics sertificētais padomnieks ir AS LHV Banka.

Uzņēmums SIA MADARA Cosmetics ir dibināts 2006. gadā un pārstāvētais kosmētikas zīmols MÁDARA ir pionieris dabīgās kosmētikas segmentā pašmājās. 2016. un 2017. gadā iekļauts starp Latvijas TOP 10 uzņēmumiem un vadītājiem Uzņēmumu reputācijas topā. Jau pērn MADARA Cosmetics, verot durvis jaunajai, Ziemeļeiropā modernākajai kosmētikas ražotnei, publiski ziņoja, ka turpinās strādāt pēc open business principiem. 2017. gada sākumā uzņēmums no SIA kļūst par AS.

Papildu informācija:
         Uldis Iltners