Zeeland Family – kymmenen vuotta First Northissa


Helsinki, 2017-12-01 09:10 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Zeeland Family listautui ensimmäisenä suomalaisyhtiönä Pohjoismaisen pörssin First North -listalle kymmenen vuotta sitten.

– Viimeisinkin vuosi on ollut tapahtumarikas. Olemme laajentaneet toimintaamme Jyväskylään ja Ouluun. Zeeland Family toimii nyt kuudella paikkakunnalla, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Joensuussa. Olemme nyt alle 200 kilometrin päässä 95 % suomalaisesta asiakaspotentiaalistamme ja voimme auttaa heitä kasvussa ja kansainvälistymisessä, iloitsee Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

– Vuosia sitten tehty strateginen valinta kasvattaa Zeeland Familystä moniosaaja on osoittautunut oikeaksi ja mahdollistanut liiketoiminnan kasvun. Erityisesti viime vuosien panostus kehittämiseen on auttanut tehostamaan toimintaa merkittävästi. Zeelandin käänteinen listautuminen 2011 on tuonut meille mahdollisuuksia mm. yritysostoihin. Strategiansa mukaisesti Zeeland Family jatkaa kasvuaan, sekä yritysostoin että orgaanisesti, jatkaa Jari Tuovinen, joka toimii nyt kuudetta vuotta yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Luottamus monipuolisen osaamisen merkitykseen asiakkaillemme ja ketterien toimintamallien rakentaminen ovat tuottaneet tulosta. Vaiheikkaiden vuosien jälkeen tulos on viime aikoina kehittynyt hyvin: tammi–syyskuussa 2017 myyntikate kasvoi lähes 20 % ja liikevoitto nelinkertaistui. Myös markkinat ovat huomanneet myönteisen kehityksen: vuoden aikana osakekurssi on noussut lähes 100 prosenttia.

Zeeland Family toimi vuoteen 2011 saakka nimellä Eirikuva Digital Image, joka listautui Suomen ensimmäisenä yhtiönä Pohjoismaisen pörssin First North -listalle kymmenen vuotta sitten 3. joulukuuta 2007. Tämän jälkeen Zeeland Familyn liikevaihto on yli kaksinkertaistunut 14 miljoonaan euroon. Kymmeneen  vuoteen mahtuu Eirikuvan aikainen kuvanvalmistustoiminta, Zeelandin käänteinen listautuminen, turn around -vuodet sekä viimeisimpänä parina vuotena Zeeland Familyn kannattavan kasvun aika. Tänä vuonna Zeeland Family arvioi myyntikatteen kasvavan noin 20 prosenttia ja liikevoiton nousevan noin miljoonaan euroon.

 

Lisätietoja: 

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 566 1331

Jari Tuovinen, hallituksen puheenjohtaja, puhelin +358 50 059 3000

 

Zeeland Family on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Tavoitteemme on olla suomalaisten yhtiöiden paras kumppani markkinoinnissa. Toteutamme tätä tehtävää nyt yli 170 henkilön voimin kuudessa toimipisteessä. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 14 miljoonaa euroa, myyntikate noin 11 miljoonaa euroa ja tulos voitollinen. www.zeelandfamily.fi