ZetaDisplay stärker sin organisation för fortsatt tillväxt och utser Ola Burmark till ny CFO


ZetaDisplay stärker sin organisation för fortsatt tillväxt och utser Ola Burmark till ny CFO

ZetaDisplay (Nasdaq Stockholm: ZETA) meddelar idag att Ola Burmark har utsetts som ny CFO och medlem i ZetaDisplays koncernledning. Ola Burmark tillträder tjänsten senast den 1 juni 2018.

Ola Burmark har mångårig erfarenhet från ledande befattningar i flera större bolag och kommer närmast från rollen som CFO för Medivir AB (publ) har han även varit CFO för OneMed och Aditro, samt varit ansvarig för företagsförvärv och finansiering på Thule Group.

Ola Burmark kommer att ingå i ZetaDisplays koncernledning och rapportera till CEO Leif Liljebrunn med ansvar för finansfunktionen och Investor Relations.

Paula Hjertberg, bolagets nuvarande CFO, kommer att tillträda rollen som koncernredovisningschef med ansvar för koncernens redovisningsfunktion och interna kontroll.

”Jag är mycket glad att kunna välkomna Ola till ZetaDisplay. Ola tillför kvalificerad erfarenhet och bred kompetens inom såväl finansområdet som företagsförvärv. ZetaDisplay har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren och vi har som ambition att fortsätta denna tillväxtresa där jag ser mycket fram emot Olas bidrag”, säger CEO och koncernchef Leif Liljebrunn.

För ytterligare information, vänligen kontakta

CEO Leif Liljebrunn

Telefon: +46 70 845 80 52

E-mail: leif.liljebrunn@zetadisplay.com

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som ZetaDisplay ska offentliggöra enligt marknadsmissbruksförordningen. Informationen lämnades genom Leif Liljebrunns försorg för offentliggörande den 16 mars 2018 kl 11.30.   

Om ZetaDisplay

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen på den europeiska marknaden. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. Aktien handlas sedan den 4 december 2017 på Nasdaq Stockholms huvudmarknad, med kortnamnet ZETA. Mer information finns på http://www.zetadisplay.com.

Om Digital Signage och multikanalkommunikation

ZetaDisplay definierar Digital Signage som system för reklam, profilering och butikskommunikation som förmedlar ljud, bild och film i anslutning till butik och i offentlig miljö. Ett svenskt namn för Digital Signage är digital butikskommunikation. Lösningar baserade på digitala bildskärmar är en stor del av marknaden, men utvecklingen går mot att utnyttja fler digitala kanaler för att kommunicera kunderbjudanden och annan information. Det handlar om lösningar, som integreras med sociala medier och webbplatser, och appar för smarta mobiltelefoner och surfplattor vilka skapar interaktivitet med kunden. Utvecklingen går också mot att integrera lösningar med butikskedjans kassasystem för automatisk prisuppdatering och automatiskt byte av budskap på de digitala bildskärmarna.


Attachments

Picture Ola Burmark.pdf