Source: Marimekko Oyj

MARIMEKON TILINPÄÄTÖS 2017 ON JULKAISTU

Marimekko Oyj, Pörssitiedote 21.3.2018 klo 10.00

MARIMEKON TILINPÄÄTÖS 2017 ON JULKAISTU

Marimekko Oyj:n vuoden 2017 tilinpäätös on julkaistu tänään. Tilinpäätös on tämän tiedotteen liitteenä, ja se on luettavissa myös yhtiön kotisivuilla osoitteessa company.marimekko.com kohdassa Tiedotteet & Julkaisut / Vuosikertomukset.

Painettu tilinpäätös on saatavilla viimeistään viikolla 15, ja sen voi tilata yhtiön kotisivuilta tai sähköpostitse osoitteesta info@marimekko.com.


 
MARIMEKKO OYJ
Konserniviestintä

Piia Kumpulainen
Puh. 09 758 7293
piia.kumpulainen@marimekko.com


JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Marimekko on suomalainen designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2017 tuotteiden brändimyynti oli 193 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 102 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 160 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 450 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.com

 

Marimekko_Tilinpäätös_2017

Attachments: