Nykredit-koncernen modtager milliardtilskud fra Forenet Kredit


Til Nasdaq Copenhagen                                                               23. marts 2018

Nykredit-koncernen modtager milliardtilskud fra Forenet Kredit

Forenet Kredits repræsentantskab har truffet beslutning om at give selskaberne i Nykredit-koncernen et tilskud på samlet 2,4 mia. kr. 1,7 mia. kr. gives til Totalkredit A/S og 0,7 mia. kr. gives til Nykredit Realkredit A/S til udbetaling i 2018 og 2019.

I Totalkredit A/S vil tilskuddet på 1,7 mia. kr. komme kunderne til gode gennem KundeKroner. Beløbet sikrer finansiering af KundeKroner til privat- og erhvervskunder med realkreditlån i Totalkredit svarende til en rabat på bidragsbetalingen på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019.

Tilskuddet på 0,7 mia. kr. til Nykredit Realkredit A/S forventes anvendt til at udvide kundeprogrammerne i Nykredit med yderligere fordele primært til erhvervskunder og boligkunder. Beløbet sikrer finansiering til udbetaling af rabatter til erhvervskunder i Nykredit Realkredit A/S svarende til en rabat på bidragsbetalingen på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt i 2018 og 2019. Rabatten til erhvervskunder træder i kraft pr. 1. juli 2018. Den resterende del af tilskuddet forventes anvendt til en udvidelse af kundeprogrammer i Nykredit Bank A/S.

Koncernchef Michael Rasmussen:
”Vi er en foreningsejet koncern, og det skal vores kunder mærke. Vi og vores majoritetsejer i Forenet Kredit ønsker at dele vores fremgang med kunderne, så når det går Nykredit godt, kommer det kunderne til gode. Jeg er derfor glad for, at Forenet Kredits repræsentantskab har besluttet at give os et milliardbeløb i tilskud, som nu kan blive til kontante fordele for vores kunder.”

”For boligejerne i Totalkredit betyder det, at de efter KundeKroner-rabatten her og nu vil have markedets laveste bidragsbetaling på vores hovedprodukter ved fuld belåning, herunder fast rente med afdrag, der er vores mest populære produkt.”

Kontakt:
Eventuelle spørgsmål kan rettes til pressechef Jens Theil på telefon 44 55 14 50


Attachments

Nykredit-koncernen modtager milliardtilskud fra Forenet Kredit_230318