A Teladoc megvásárolja a globális virtuális orvosi szolgáltatót, az Advance Medicalt


  • Az egyesülés révén a Teladoc a globális piac vezetőjévé válik, kiterjesztve a vállalat globális jelenlétét, és szélesítve az orvosi szolgáltatásai körét és szakorvosi hálózatát
  • A páciensek és a vállalati ügyfelek egyaránt világszerte részesülhetnek az általunk kínált megoldásokból, melyek választ adnak az egészségügy növekvő költségeit és a hozzáférés korlátait érintő kérdésekre

Akvizíció, NY, June 04, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Teladoc, Inc. (NYSE:TDOC),  a virtuális betegellátás globális vezetője, a mai napon arról tájékoztat, hogy 2018. május 31-én  megvásárolta az  Advance Medicalt, amely  az Egyesült Államokon kívül a világ vezető virtuális orvosi szolgáltatója. Az egyesülés révén egy egyedülálló globális szolgáltató jön létre, mely a betegek illetve a vállalatok  számára világszerte hozzáférhetővé teszi az orvosi szolgáltatások széles körét, valamint a világ bármely pontján elérhető virtuális platformot.

A Teladoc, az Advance Medicallal kiegészülve tovább halad az eddig úton, és vállalatokat vásárol meg illetve integrál, amelyek azonos célok mentén, megfelelő  kompetenciákkal rendelkezve új piacokra segítenek eljutni. Az Advance Medical nemzetközi klinikai kapcsolatrendszerének és a Teladoc technológiájának kombinációja különleges lehetőséget jelent az amerikai központú nemzetközi vállalatoknak, amelyek alkalmazottainak harmada az Egyesült Államokon kívül dolgozik.

“Ma két olyan vállalatot egyesítünk, amelyek mindketten az ügyfelet helyezik a középpontba, és mindketten bizonyították a virtuális orvosi szolgáltatások teljes spektrumának szemléletformáló erejét. ” - mondta Jason Gorevic, a Teladoc vezérigazgatója. “Ez az akvizíció előmozdítja a stratégiánkat, amivel folyamatosan bővíteni kívánjuk a szolgáltatásaink körét, és működésünket a globális piacokra is  kiterjesztjük.”

Mivel az egészségügyi kiadások világszerte egyre növekednek és a korszerű ellátáshoz sem egyenletes a hozzáférés, a Teladoc számára komoly piaci lehetőséget teremt, hogy a betegek legfontosabb problémáira az Egyesült Állomokon kívül is megldást tud kínálni.  Az Advance Medical klinikai tapasztalataival és működési gyakoratával kiegészülve a Teladoc a globális virtuális orvosi szolgáltatások széles körű bevezetését tervezi más piacokon, mint pl. Latin-Amerikában, vagy Ázsiában, ahol a privát egészségbiztosítás az Egyesült Államokban tapasztalható növekedési ütem kétszeresét meghaladó mértékben bővül. 

“Egyetértünk a Teladoc-kal abban, hogy a virtuális orvosi szolgáltatásoknak  mindenki számára megfelelő megoldást kell nyújtaniuk, függetlenül attól, hogy hol és milyen orvosi probléma miatt veszik azokat igénybe.” - mondta Carlos Nueno, az Advance Medical társ alapítója. “Az ügyfeleink részéről egyre erősebb a minőségi virtuális orvosi szolgáltatások iránti igény. Mostantól képesek leszünk arra, hogy ezekkel változást hozzunk az egészségügyi ellátórendszerbe.”

“Képesek vagyunk lépést tartani az orvosi innovációval, elkötelezettek vagyunk a magas szintű betegellátás mellett, és minden esetben a beteget helyezzük a középpontba. Mindezeknek köszönhetően, folyamatosan bővítve az általunk elérhető minőségi ellátások körét, biztosan jelentős befolyásunk lesz a fogyasztói szokások alakulására.”-  tette hozzá Marc Subirats, az  Advance Medical társ alapítója.

Carlos Nueno és Marc Subirats csatlakozik a Teladoc vezető testületéhez, és folytatják az Advance Medical irányítását az Egyesült Államokon kívül.

További információ:

  • A jelen sajtónyilatkozatról: kattintson ide.
  • Az Egyesült Államokban megjelent teljes nyilatkozatott itt olvashatja el: kattintson ide.

Az Advance Medical-ról
Az Advance Medical-t 1999-ben alapították. Mára világszerte a telemedicina és a második orvosi szakvélemény vezető szolgáltatójává vált.  Több mint 300 nemzetközi nagyvállalat és biztosító társaság partnere az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában.   Megalkotott számos minőségi telemedicinális szolgáltatást, köztük a nemzetközi orvosi szakvéleményt és a Global Care on Demand illetve Virtual Medical Home néven elérhető telemedicinális szolgáltatásokat. 

A Teladocról
A Teladoc, Inc. (NYSE:TDOC) globális vezető a virtuális orvosi szolgáltatások piacán. Küldetését követve sikeresen bővíti az általa elérhető minőségi orvosi szolgáltatások körét, miközben költséget takarít meg és világszerte segíti a betegek gyógyulását. A vállalat díjnyertes integrált klinikai megoldásai magukban foglalják a telemedicina, a második orvosi szakvélemény, a mesterséges intelligencia és a licencelt platform szolgáltatásokat.  Több mint 2000 munkatárssal a világ 125 országában 20 nyelven segíti a vállalatok dolgozóit, a kórházakat, az egészségügyi ellátórendszereket és a biztosítókat, hogy még könnyebb legyen hozzáférni a megfelelő ellátáshoz. További információért látogasson el a www.teladoc.com oldalara, vagy kövessen minket a Twitterern @Teladoc.

Sajtó kapcsolatok:
Kate Contreras
ReviveHealth, a Weber Shandwick Company
862-432-8436
KContreras@webershandwick.com

Courtney McLeod 
Director of Commnications, Teladoc 
203-253-3257 
cmcleod@teladoc.com