Viestintävirasto on antanut hyväksynnän SSH:n NQX™-palomuuri- ja verkkosalaintuotteelle


Salaustuotteiden hyväksynnästä kansallisen ja kansainvälisen turvaluokitellun tiedon suojaamiseksi vastaava Viestintäviraston (Ficora) Kyberturvallisuuskeskuksen NCSA-toiminto on hyväksynyt 20.6.2018 SSH:n NQX-palomuuri- ja verkkosalaintuotteen hyväksytyksi salausratkaisuksi kansalliseen ST III -suojaustasoon (ST III) luokitelluille tiedoille.

Hyväksytty tuote (SSH NQX) on yhdistetty palomuuri ja verkkosalain, jonka Ethernet- ja IP-liikenteen salaamiseen käyttämät teknologiat ovat yhteensopivia tulevien kvanttitason kryptografisten algoritmien kanssa (Quantum Ready). Useita tuotteen avainteknologioita on suojattu kansainvälisin patentein ja patenttihakemuksin. Lisätietoja tuotteesta saa osoitteesta www.ssh.com/products/nqx.


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Kaisa Olkkonen
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja, puh. +358 40 579 5216

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH Communications Security
SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.