Source: Biohit Oyj

Muutoksia Biohit Oyj:n johtoryhmässä

Molekyylimikrobiologian dosentti ja tietotekniikan insinööri Minna Mäki (s. 1969) on nimitetty tuotekehitys- ja tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Biohit Oyj konserniin 30. heinäkuuta alkaen. Mäki raportoi toimitusjohtaja Semi Korpelalle.

Mäki siirtyy Biohit Oyj:hin Orion Diagnostica Oyj:lta, jossa hän työskenteli tuotekehityksessä Orion GenRead-tuoteperheen parissa ja kansallisen Yksilöllistetty diagnostiikka ja hoito -tutkimusohjelman työpakettivastaavana. Tätä ennen Mäki on työskennellyt Mobidiag Oy:ssä tuotekehitysjohtajana ja Helsingin yliopistossa tutkijana.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Semi Korpela, Biohit Oyj
puh. +358 9 773 861
investor.relations@biohit.fi
www.biohit.fi


Biohit Oyj lyhyesti

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Biohitin missio on "Innovating for Health” - tuotamme innovatiivisia tuotteita ja palveluita edistämään tutkimusta ja varhaista diagnostiikkaa. Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja Iso-Britanniassa. Biohitin B-sarjan osakkeet (BIOBV) noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Small cap/Terveydenhuolto-ryhmässä. www.biohit.fi