Source: Biohit Oyj

Biohit Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Biohit Oyj Yhtiökokouksen päätökset 16.8.2018 klo 17:00 paikallista aikaa (EET)

Hallituksen jäsenmäärän nostaminen

Biohit Oyj:n torstaina 16.8.2018 pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että hallituksen jäsenten lukumäärä on kuusi (6).

Uuden hallituksen jäsenen valitseminen

Osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 50 % kaikista yhtiön osakkeiden tuomista äänistä, ovat päättäneet, että varsinaisessa yhtiökokouksessa valittujen hallituksen jäsenten lisäksi seuraava henkilö valitaan hallitukseen seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka: Toimitusjohtaja Liu Feng Biohit HealthCare (Hefei) Co., Ltd:stä.

Lisätietoja jäsenehdokkaasta löytyy yhtiön internet-sivuilta osoitteessa www.biohit.fi/sijoittajat.

Kaikki yhtiökokouksen päätökset tehtiin yksimielisesti. Yhtiökokouksen pöytäkirja on osakkeenomistajien nähtävänä viimeistään 21.8.2018 yhtiön internet-sivuilla www.biohit.fi/sijoittajat sekä Biohitin pääkonttorissa Laippatie 1, 00880 Helsinki. 


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Semi Korpela, Biohit Oyj
puh. +358 9 773 861
investor.relations@biohit.fi
www.biohit.fi


Biohit lyhyesti

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Biohitin missio on "Innovating for Health” - tuotamme innovatiivisia tuotteita ja palveluita edistämään tutkimusta ja varhaista diagnostiikkaa. Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja Iso-Britanniassa. Biohitin B-sarjan osakkeet (BIOBV) noteerataan Nasdaq Helsingin Small cap/Terveydenhuolto-ryhmässä. www.biohit.fi