Tvis Køkkener udvider på Sjælland


Pressemeddelelse:

Tvis Køkkener udvider på Sjælland

Sidst på året runder Tvis Køkkener butik nummer 25. Erfarent køkkenteam i spidsen for ny butik i Næstved.

Tvis Køkkener, som er en del af den børsnoterede køkkenkoncern TCM Group A/S, fortsætter væksten og kan snart sætte et ekstra Tvis-flag på Sjælland. Sidst på efteråret åbner kæden en ny butik i Næstved.

Det bliver den 10. butik, Tvis-kæden åbner inden for de sidste par år. Hovedparten af de nyeste butikker er placeret i Jylland og en enkelt i hovedstadsområdet, og nu er turen igen kommet til Sjælland:

”Med succes har vi åbnet Tvis-butikker i Jylland og står stærkt i flere vigtige regioner, men der er stadig huller. Nu fortsætter vækstrejsen også på Sjælland, hvor vi længe har haft ønske om en stærkere markedsposition,” siger adm. dir. Ole Lund Andersen, TCM Group A/S.

Stærkt team med køkkenkonsulent og køkkenmontør

Tvis Køkkener indrettes i en forretning ved et markant kryds på Køgevej 20 i Næstved – en adresse med stor synlighed.

Bag den kommende butik i Næstved står erfarne køkkenfolk. Indehaveren Bent Jensen har som selvstændig snedker siden 2004 monteret køkkener fra stort set alle køkkenfirmaer:

”Det er opfyldelsen af en mangeårig drøm om at blive selvstændig køkken-forhandler. Som montør er mit kendskab til køkkenmærkerne indgående, og Tvis Køkkener har altid været mit foretrukne, fordi kvaliteten altid er i top. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om hvilket køkkenmærke, jeg ønskede at forhandle,” siger Bent Jensen.

Han har allieret sig med en erfaren køkkenkonsulent, Dennis Guldbæk, der har et indgående kendskab til kundesiden fra konkurrerende køkkenbrands:

”Vi er glade for at byde forhandler-teamet velkommen til Tvis-kæden. Med deres forskellige tilgange til køkkener får vi en stærk konstellation til at opbygge vores position i det sydsjællandske,” siger kædechef Per Sander.

”Vi har længe været på udkig efter dygtige forhandlere på Sjælland, og nu får vi en butik i Sydsjælland, men vi arbejder stadig hårdt for at få opfyldt vores ambitioner for hele Sjælland,” pointerer kædechefen, der forventer at klippe den røde snor i Næstved sidst på efteråret.

Per Sander kigger også efter potentielle forhandlere på Fyn og i Trekantsområdet.

Billede:

 

Tvis Køkkener åbner ny butik i Næstved i løbet af efteråret. Dette billede er fra Esbjerg, hvor kæden åbnede en butik tidligere på året.(PR-Foto: Tvis Køkkener)

 

Forbrugerne i Sydsjælland skal nu lære Tvis Køkkeners brede produktprogram at kende. Billederne viser det nyeste køkkendesign, Grip-line. (PR-Foto: Tvis Køkkener)

Kontaktinformation:

Adm. dir. Ole Lund Andersen, TCM Group A/S, Telefon 9743 5200


Vedhæftet fil


Attachments

PM_Tvis Køkkener åbner i Næstved