Avidly_Logo.jpg
Source: Avidly Plc

AVIDLY OYJ:N SUUNNATTU OSAKEANTI PALCMILLS OY:LLE

Avidly Oyj, yhtiötiedote, 21.1.2019 klo 12.15


Helmikuussa julkaistavan strategian rahoitus on saatu päätökseen. Tavoitteena on kouluttaa ja palkata kuluvan vuoden aikana yli 50 uutta Inbound-osaajaa.

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Hongkongissa, Japanissa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkaiseminen olisi lainvastaista.

Osakeanti

Avidly Oyj:n (”Yhtiö”) hallitus on tänään päättänyt 31.8.2018 kokoontuneen Yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen sille antaman valtuutuksen perusteella tarjota suunnatussa osakeannissa 110 000 Yhtiön uutta osaketta maksua vastaan Palcmills Oy:lle.

Osakeannissa annettiin yhteensä 110 000 uutta osaketta 6,25 euron osakekohtaisella merkintähinnalla ja suunnatun osakeannin kokonaismäärä on näin ollen yhteensä 687 500,00 euroa. Merkintähinta perustuu Yhtiön ja merkitsijän väliseen sopimukseen ja sisältää 20,3 prosentin preemion verrattuna Yhtiön osakkeen 19.12.2018 – 18.1.2019 välisenä aikana kaupankäynnillä painotettuun keskikurssiin Nasdaq Helsingin ylläpitämällä Nasdaq First North -markkinapaikalla. Merkintähinta kirjataan kokonaisuudessaan Yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon (SVOP)

Osakeannin ehdot ja merkintähinta ovat samat, millä CapMan Growth Equity Fund 2017 Ky merkitsi 400 000 Yhtiön uutta osaketta 19.11.2018. Avidlyn hankkima kokonaisrahoitus uuteen kasvuvaiheeseen nousee näin 3,3 miljoonaan euroon.  

Osakeanti toteutettiin osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poiketen. Perusteena suunnatulle osakeannille on Yhtiön pääomarakenteen vahvistaminen ja lisäpääoman hankinta käytettäväksi erityisesti Yhtiön HubSpot-teknologiaan perustuvan Inbound-liiketoiminnan kasvun rahoittamiseen yritysjärjestelyillä. Osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poikkeamiselle on täten Yhtiön kannalta painava taloudellinen syy. 

Osakeannin johdosta Yhtiön osakemäärä nousee 2 258 772 osakkeesta 2 368 772 osakkeeseen uusien osakkeiden tultua rekisteröidyksi kaupparekisteriin.

Annetut uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin ja haetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsingin ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle arviolta 28.2.2019 mennessä. Uudet osakkeet tuottavat omistajilleen osakkeenomistajan oikeudet rekisteröintipäivästä lähtien.

Merkittäväksi tarjotut uudet osakkeet vastaavat noin 4,6 prosenttia Yhtiön merkinnän jälkeisestä osakekannasta.

Yhtiö valmistelee aiemmin ilmoitetun mukaisesti strategiapäivitystä sekä uusia keskipitkän aikavälin taloudellisia tavoitteita ja julkistaa ne helmikuussa 2019.

Hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen:

”Nyt tehty osakemerkintä saattaa loppuun suunnitteilla olevan uuden strategian toteuttamisen 3,3 miljoonan euron rahoituksen ja mahdollistaa voimakkaan orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun toteuttamista erityisesti kansainvälisessä Inbound-liiketoiminnassa. Osana kasvua tavoitteenamme on kouluttaa ja palkata Avidlyyn tämän vuoden aikana yli 50 uutta digitaalisen markkinoinnin osaajaa.”  

Avidly Oyj

HALLITUS


Lisätietoja:

Jari Tuovinen, hallituksen puheenjohtaja, Avidly Oyj, +358 500 593 000

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, +358 9 6129 670

Avidly (aiemmin Zeeland Family) on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 250 henkilön voimin 15 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. www.avidlyagency.com/fi