Mandalay Resources Corporation meddelar att de registrerat sin uppdaterade tekniska rapport NI 43-101 för Costerfield-gruvan


TORONTO, Feb. 07, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mandalay Resources Corporation ("Mandalay" eller "Bolaget") (TSX: MND, OTCQB: MNDJF) meddelade idag att de registrerat sin uppdaterade tekniska rapport, förberedd i enlighet med det nationella instrumentet 43-101 (”NI 43-101”), som dokumenterar det senaste arbetet vid guld-antimongruvan Costerfield i Australien. Denna tekniska rapport finns tillgänglig under Bolagets profil på www.sedar.com och www.mandalayresources.com.

Uppskattningen av mineraltillgångarna utfördes under uppsyn av Danny Kentwell, FAusIMM, anställd hos SRK Consulting och oberoende av Mandalay Resources Corporation. Han är en behörig person enligt NI 43-101. Uppskattningen av mineralreserven förbereddes av Steven Taylor BTech (Mining Engineering) MAusIMM, och Chris Lynch BEng (Mining) MAusIMM som är heltidsanställda hos Mandalay Resources. Dessa verifierades oberoende av Anne-Marie Ebbels, MAusIMM, CP (Mining) som är heltidsanställd hos SRK Consulting och som är den behöriga personen enligt NI 43-101.

För mer information:

Dominic Duffy
President och Chief Executive Officer

Greg DiTomaso
Director of Investor Relations

Kontakt: 647.260.1566

Om Mandalay Resources Corporation:

Mandalay Resources är ett kanadensiskt företag som arbetar med naturresurser och som har produktionstillgångar i Australien och Sverige samt underhålls- och utvecklingsprojekt i Chile. Bolaget är fokuserat på att få produktionen vid guld- och antimonverksamheten i Australien, och guldproduktionen från dess verksamhet i Sverige, att växa för att skapa kortsiktigt kassaflöde.