Værdipapirfonden BankInvest – fusion med afdelinger fra Investeringsforeningen BIL Danmark


København Ø, Dec. 27, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Værdipapirfonden BankInvest – fusion med afdelinger fra Investeringsforeningen BIL Danmark

I forlængelse af fondsbørsmeddelelse af 19. november 2021 vedr. fusion af 3 afdelinger i Investeringsforeningen BIL Danmark med 3 afdelinger i Værdipapirfonden BankInvest oplyses hermed, at Finanstilsynet har forhåndsgodkendt fusion af nedenstående afde­linger:

Investeringsforeningen BIL Danmark
(Ophørende afdelinger)
Værdipapirfonden BankInvest
(Fortsættende afdelinger)
Selection Lav Akk. KLOptima 30 Akk. KL
Selection Middel Akk. KLOptima 55 Akk. KL
Selection Høj Akk. KLOptima 75 Akk. KL


Afdelingsfusionerne er betinget af, at de vedtages af investorerne i de re­spek­tive afde­linger i Investeringsforeningen BIL Danmark på en ekstraordinær general­forsamling den 30. december 2021, samt betinget af at afdelingsfusionerne efterfølgende god­kendes endeligt af Finans­til­synet.

I henhold til bekendtgørelse om fusion og spaltning af danske UCITS § 32 fremlægges fusionsinformationsdokument med tilhørende bilag, som bestyrelsen for BI Management A/S på vegne af Værdipapirfonden BankInvest har udarbejdet, fra den 28. december 2021 kl. 10 til eftersyn på værdi­papir­fond­ens kontor, Sundkrogsgade 7, 2100 København Ø, og hjemmeside, www.bankinvest.dk. Dokumenterne udleveres endvidere vederlagsfrit efter an­mod­ning.

Fra det tidspunkt, hvor fusionsdokumenterne fremlægges til eftersyn på Værdipapir­fondens BankInvests kontor og hjemmeside, kan investorerne kræve sig indløst uden yderligere omkostninger end indløsningsomkostninger. Denne ret til indløsning gælder til og med 6. april 2022.

Henvendelser vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Martin Fjordlund Smidt på tlf. 77 30 90 00.

Med venlig hilsen

BI Management A/S

Martin Fjordlund Smidt