OP Ryhmän vuosiraportti 2022 on julkaistu


OP Ryhmä
Pörssitiedote
8.3.2023 klo 15.00

OP Ryhmän vuosiraportti 2022 on julkaistu

OP Ryhmä on julkaissut vuoden 2022 vuosiraporttinsa osoitteessa vuosi.op.fi/2022.

Raporttikokonaisuus sisältää OP Ryhmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, riski- ja vakavaraisuusraportin, toimielinten palkitsemisraportin ja -politiikan sekä niitä täydentävän OP Ryhmän vuosi 2022 ja vastuullisuus -katsauksen. Vuosikatsaus sisältää integroidun vastuullisuusraportoinnin GRI-standardien mukaisesti (GRI Standards). Selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy OP Ryhmän toimintakertomukseen. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu OP Ryhmän tietotilinpäätös 2022.

Tilinpäätös ja toimintakertomus on julkaistu myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. XHTML-tiedosto ja sen sisältämät XBRL-merkinnät on varmennettu. 

Raportit ovat tämän tiedotteen liitteenä, ja vuosiraportointisivuston lisäksi ne ovat saatavilla osoitteessa op.fi - OP Ryhmä - Medialle - OP Ryhmän raportit.

OP Osuuskunta

Lisätiedot:
Viestintäjohtaja Anni Hiekkanen, puh. 010 252 1989
OP Ryhmän sijoittajasuhteet, IR@op.fi

Lisätiedot medialle:
OP Ryhmän viestintä, puh. 010 252 8719, viestinta@op.fi

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Euronext Dublin (Irish Stock Exchange)
LSE London Stock Exchange
Keskeiset tiedotusvälineet
op.fi

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on yli kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja noin 13 000 työntekijää. Tarjoamme kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden henkilö- ja yritysasiakkaille. OP Ryhmän muodostavat osuuspankit sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa olemme rakentaneet suomalaista yhteiskuntaa ja kestävää tulevaisuutta jo 120 vuoden ajan. www.op.fi



Attachments

OP Ryhmän vuosi 2022 ja vastuullisuus (pdf) OP Ryhmän toimintakertomus ja tilinpäätös 2022 (pdf) OP Ryhmän riski- ja vakavaraisuusraportti 2022 (pdf) Selvitys OP Ryhmän hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2022 (pdf) OP Ryhmän toimielinten palkitsemispolitiikka (pdf) OP Ryhmän toimielinten palkitsemisraportti 2022 (pdf) OP Ryhmä Tietotilinpäätös 2022 (pdf) OPRyhma-2022-12-31-fi