„Novaturas“ plečia egzotinių kelionių asortimentą – pristato naują kryptį Gambiją


„Novaturas“ pristato naują  kryptį Afrikoje – Gambiją, kuri papildo gausų kelionių organizatoriaus tolimųjų žiemos krypčių asortimentą. Suplanuotus skrydžius ir išankstinius kelionių paketus į Gambiją „Novaturas“ šiuo metu siūlo vienintelis iš didžiųjų kelionių organizatorių Baltijos šalyse. Kelionės į šią Afrikos šalį nuo gruodžio vyks iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, o skrydžius visose rinkose vykdys „Turkish Airlines“. 

„Gambiją keliautojams pristatome kaip galimybę pasinerti į egzotiškas patirtis ir stebėdami klientų norą vis dažniau atostogoms rinktis tolimąsias, mažiau pažintas kryptis. Ji daugelio Baltijos šalių keliautojų vis dar neatrasta, nors Gambiją jau pamėgę poilsiautojai iš Jungtinės Karalystės, Olandijos, Švedijos ir kitų Europos šalių. Tai išskirtinė kryptis, o ypač tiems, kurie mėgsta gamtos apsuptį bei kitokius vaizdus nei esame pripratę matyti Europoje“, – sako „Novaturo“ grupės vadovas Kristijonas Kaikaris.

Be to, nuo rugpjūčio pradžios „Novaturas“ siūlo dar kelias naujienas žiemos sezonui. Keliautojai egzotinėse kryptyse jau gali įsigyti vadinamuosius jungtinius turus. Jie siūlo poilsį ne viename, o keletoje skirtingų kurortų, kai dalį laiko keliautojai praleidžia viename, o likusią – kitame konkrečiame kurorte ar mieste. Tokius turus galima įsigyti į Indoneziją (Balį), Tailandą (Bankoką), Vietnamą, Kubą, Jungtinius Arabų Emyratus, atitinkamai pasirenkant dominančias kelių kurortų kombinacijas. Pristatomas ir naujasis jungtinis turas, aplankant dvi šalis – Jungtinius Arabų Emyratus (Dubajų) bei Omaną. 

Taip pat „Novaturas“ jau siūlo ne tik skrydžius, bet ir pilnus kelionės paketus į dar vieną keliautojų pamėgtą tolimąją kryptį – Dominikos Respubliką.

„Fiksuodami vis dažnesnius keliautojų įpročius planuotis atostogas iš anksto, jau vasaros pradžioje pristatėme gausią kitos žiemos atostogų programą. Joje – ir mūsų klientų itin pamėgta Tenerifė, Egiptas, Madeira, taip pat slidinėjimo kelionės Prancūzijoje, Austrijoje, Italijoje bei nauja kryptis Ispanijos sala Gran Kanarija. Nuo rugpjūčio asortimentą dar papildėme, o tai reiškia, kad keliautojai iš Lietuvos atostogas kitam šaltajam sezonui jau gali rinktis iš viso 22-ose skirtingose poilsinėse kryptyse. 

Pažintinių kelionių mėgėjams, poilsį norintiems suderinti su turiningu naujų vietų atradimu bei įdomiomis ekskursijomis, siūlome 96 skirtingas programas – 56 pažintinius maršrutus lėktuvu ir 40  maršrutų autobusu. Pažintinės kelionės artimiausiu metu startuos ir į naująją kryptį Gambiją“, – komentuoja K. Kaikaris.

Kelionių organizatorius klientams ir toliau siūlo gausiausią regione egzotinių krypčių asortimentą bei įvairius išvykimo laikus. Keliautojai gali rinktis iš 13-os tolimųjų krypčių – naujausios jų yra Gambija bei Dominikos Respublika, taip pat jau anksčiau keliautojams pristatytos Tailandas (Bankokas ir Puketas), Vietnamas, Tanzanija (Zanzibaras), Indonezija (Balis), Meksika, Kuba, Mauricijus, Šri Lanka, Maldyvai, Seišeliai.

Apie įmonę  

„Novaturo“ grupė yra didžiausias ir vienintelis užsakomųjų skrydžių vietinio kapitalo kelionių organizatorius Baltijos šalyse, siūlantis vasaros ir žiemos keliones daugiau kaip 30-yje krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių maršrutų. Audituotais duomenimis, 2023 m. „Novaturo“ grupė fiksavo 208,3 mln. eurų pajamų ir aptarnavo 259 tūkst. keleivių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje.  

Auksė Kriaučiūnaitė
L.e.p. finansų direktorė

+370 630 37367